Antonio Banderas elogia l'actriu gironina Marta Ribera: "És com si hagués treballat amb Liza Minelli"

Comparteixen escenari en el musical "Company", en la que Banderas espera que sigui "l'inici d'una col·laboració molt llarga"

Marta Ribera i Antonio Banderas

Marta Ribera i Antonio Banderas / DdG

Redacció

La gironina Marta Ribera és una de les actrius de teatre musical amb una trajectòria més llarga del país. Actualment és una de les protagonistes del popular musical 'Company' al costat d'Antonio Banderas, que també és el productor de l'obra. Aquesta setmana, Ribera i Banderas han estat entrevistats a la Cadena Ser on el malagueny s'ha desfet en elogis cap a l'actriu gironina.

He treballat amb gent molt potent: Meryl Streep, Anthony Hopkins, Brad Pitt... una pila de gent, una llista enorme. Treballar amb Marta Ribera és com si hagués treballat amb Liza Minelli, amb una gran. Si Marta Ribera hagués nascut a Nova York seria una d'aquestes. Ho tinc claríssim. Ho porta a la sang. És una dona feta pel que està fent, i ho fa molt bé. Però en aquest país és molt complicat... el reconeixement que Marta Ribera ha de tenir és extraordinari. Porta més de 20 musicals. És una de les deganes del teatre musical a Espanya i ho fa amb una honestedat i una força extraordinària. Treballar amb ella és un privilegi".

Banderas va afegir que espera que 'Company' sigui "l'inici d'una col·laboració molt llarga en el temps"

Per la seeva banda, Ribera va explicar que "ja en la primera trobada (amb Banderas) hi va haver molta connexió. Tenim una compenetració molt gran". La gironina recorda afegia que "treballar en una producció de teatre musical és esgotador, física i emocionalment", i que Banderas "s'ha convertit en algú molt proper, molt generós".