La Trobada de Circ de les Comarques Gironines se celebrarà dissabte a Salt

La gala del Col·lectiu de Circ es farà l'endemà, en dos passis, a El Canal

Una de les actuacions de la gala de l'any passat.

Una de les actuacions de la gala de l'any passat. / MARC MARTI FONT

Alba Carmona

Alba Carmona

La Trobada de Circ de les Comarques Gironines se celebrarà per primera vegada a Salt. El Col·lectiu de Professionals del Circ de Girona (CPCG) organitza aquest dissabte a l'Era de Cal Cigarro de Salt la sisena edició de la cita, que aglutina professionals i amateurs del món circense en totes les seves disciplines.

Les activitats s'allargaran de les 10 del matí a les 10 de la nit i inclouran set tallers de propostes com hula hoop o verticals, espectacles i exhibicions, circ en família, un espai de joc lliure i també un espai gastronòmic.

A més, el mateix dia però dins la nau de la Coma Cros, s'han organitzat tres tallers per a professionals.

La gala, diumenge

L'endemà de la trobada, diumenge, torna la Gala de Circ de les comarques gironines a El Canal. L'escenari del Centre d'Arts Escèniques de Salt acollirà artistes com Veronica Capozzoli (equilibris amb cadires), Selma Siral (cèrcol aeri) o la companyia Balusca (bàscula i equilibris) en un espectacle que pretén visibilitzar el circ local i la seva diversitat.

La gala, amenitzada per Jordi Pasqual i Aram Pou, tindrà dos passis a les 16.30 i a les 20.30. Les entrades, a 7 euros, es poden adquirir al web de l'Ateneu Popular Coma Cros.

Totes les activitats organitzades en el marc de la trobada compten amb la col·laboració de l'Ateneu Popular Coma Cros, El Canal Som de Salt, a més de l'Ajuntament.