El Deficitari portarà L’Hereu Escampa, Gebre i La Ludwig Marching Band a Espolla

El festival de música independent organitzat pel segell The Indian Runners celebrarà la seva quarta edició el pròxim dissabte 8 de juliol

La Ludwig Band seran els amfitrions del festival Deficitari

La Ludwig Band seran els amfitrions del festival Deficitari / The Indian Runners

Albert Cornellà

Albert Cornellà

Els osonencs L'Hereu Escampa, els ebrencs Gebre, a més de Ós Bru, Angeladorrrm, Candela Escobar, Nerobambol i The Missing Leech encapçalen el cartell de la quarta edició del Deficitari, el festival itinerant de música independent organitzat pel segell The Indian Runners.

Si l'any passat la cita va tenir al grup Remei de Ca la Fresca com amfitrió, atès que es va celebrar a Arbúcies, enguany tindrà lloc a Espolla de mà de La Ludwig Band. La jornada es desenvoluparà al llarg de la tarda i nit del dissabte 8 de juliol entre l'escola i la plaça del Dolmen del municipi empordanès.

El festival, que ja ha posat a la venda les entrades per aquesta edició i disposarà d'una zona d'acampada per a tots els assistents que desitgin quedar-se a dormir, també comptarà amb actuacions sorpresa com la de les Harta Melena, un projecte especialment pensat per a l'ocasió de la mà de Marta Torrella i Helena Ros, les dues integrants de Tarta Relena.

Així mateix, la banda amfitriona, que la pròxima tardor té previst publicar Gràcies per venir, el seu esperat nou àlbum d'estudi, es presentarà per a l'ocasió com La Ludwig Marching Band.