L’Idilic confirma una segona edició per 2024 després d’un èxit rotund

Artistes com Melendi, Nena Daconte o Danny Ocean van actuar davant un públic que va exhaurir totes les entrades

La festa Bresh amb la qual es va tancar el festival.

La festa Bresh amb la qual es va tancar el festival. / Idilic festival

Carla Ventura

Després de cloure una cita que «ha fet història a la Costa Brava», l’Idilic Festival ha confirmat una segona per a l’estiu de l’any vinent. Deu mil persones, cinc mil per dia, van omplir al passat cap de setmana el Guíxols Arena de Sant Feliu de Guíxols, exhaurint així totes les entrades d’una primera edició que des de l’organització valoren com a «immillorable» amb artistes com Melendi, Nena Daconte o La Casa Azul.  

Els organitzadors de l’Idilic han volgut expressar el seu «més sincer agraïment» a tot el públic per «la complicitat que s’ha creat durant tot el festival, aconseguint un espai de diversió i entreteniment i amor per la música inoblidable». Per la seva banda, l’oferta de llançadores que va impulsar el mateix festival des de Platja d’Aro -el municipi que havia d’acollir en un inici aquesta primera edició del festival, que es va traslladar després que l’Ajuntament no concedís els permisos- va ser «clau» perquè els assistents poguessin arribar als concerts de manera «còmoda i puntual». Des de la direcció també han volgut agrair, en un comunicat, la implicació de tots els participants d’aquest esdeveniment musical prometen que l’edició de 2024 serà «encara més espectacular».

L’Idilic va arrencar divendres 28 amb els concerts de Maldita Nerea, Pole, Lalaloveyou, Melendi o La Casa Azul entre d’altres. Dissabte 29 va ser el torn de Leo Rizzi, Zzoilo, Nena Daconte, Marlon o Danny Ocean. Tanmateix, i per posar la cirereta, el certamen va voler tancar la seva primera edició amb una BRESH, la popular festa nascuda a l’Argentina l’any 2016 i que no deixa de guanyar adeptes arreu del món.