El mag d'Steven Spielberg a la 24a Nit d'Il·lusió de Santa Cristina d'Aro

L'Espai Ridaura acollirà dissabte a la nit una vetllada que comptarà amb grans estrelles de l'il·lusionisme com Riversson, Dala Illusions, Gerald Le Guilloux o Ra'Fou

Riversson en una imatge promocional

Riversson en una imatge promocional / DDG

Redacció

Santa Cristina d’Aro ja ho té tot a punt per viure, aquest dissabte a partir de les 22.30 h la seva ja tradicional cita estival amb el món de la màgia i l’humor. L’Espai Riudarà tornarà a ser l’escenari de La Nit d’Il·lusió, que enguany celebra la seva 24a edició i que comptarà amb noms com els de Riversson -col·laborador habitual en els efectes especials de les pel·lícules d’Steven Spielberg- o el duet basc Dala Illusions, guanyadors del Premi Nacional de França.

El cartell de la vetllada d’enguany el completen Laia (Maga Games), Gerald Le Guilloux, Elastic & Francesca i Ra’Fou. 

Francoise Rochais, una de les millors malabaristes femenines del món i guanyadora de cinc Rècords Guinness i de premis en els més importants festivals mundials de circ, serà també present en una Nit d’il·lusió que com cada any serà coordinada i dirigida per l’humor i els jocs de mans del mag Xevi, amb més de 70 anys dedicades al món de la màgia.

Les últimes entrades numerades per a la 24a Nit d’Il·lusió es poden adquirir a través de Codetickets o a l’Oficina de Turisme. La Nit d’Il·lusió compta amb el suport de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro i La Casa Màgica.