Albert Pla barreja l'electrònica i la rumba amb coreografies i projeccions a 'RumbaGENARIOS'

L'espectacle s'estrenarà a la Mirona de Salt dins de la programació del festival Temporada Alta

Albert Pla barreja l'electrònica i la rumba amb coreografies i projeccions singulars a 'RumbaGENARIOS'

ACN

ACN

Albert Pla torna als escenaris amb 'RumbaGENARIOS', un projecte que combina música electrònica, rumba, coreografies i projeccions singulars. Ho farà interpretant alguns dels temes del seu primer disc i altres que encara no han passat per l'estudi. Pla estarà acompanyat per The Surprise Band, amb Diego Cortés a la guitarra i Judit Farrés al teclat. Sara Sambola, Cristina López i Ana Brenes que faran les segones veus i també interpretaran part de les coreografies que jugaran un paper essencial en aquest concert, igual que les projeccions audiovisuals. L'estrena de 'RumbaGENARIOS' es podrà veure l'11 de novembre a dos quarts d'onze de la nit a la Mirona de Salt, dins de la programació del Temporada Alta.

El tema 'Marcelino del Arroyo' d'Albert Pla es va publicar en el disc 'Veintegenarios' el 1997. Ara, Albert Pla l'ha inclòs en l'espectacle 'RumbaGENARIOS' que aquest novembre estrenarà a la sala la Mirona de Salt. Es tracta d'un espectacle on Pla sortirà acompanyat de The Surprise Band, en què els temes combinaran la música electrònica amb la rumba al mateix temps que el públic podrà veure coreografies singulars mentre de fons hi ha projeccions audiovisuals amb un pes especial dins del concert teatralitzat.

El repertori estarà format per aquest i altres temes singulars dels seus inicis de la carrera musical, que va arrencar amb el disc 'Ho sento molt', el 1989. De fet, hi haurà cançons que encara no han passat per l'estudi d'enregistrament. Aquest dimecres l'artista ha fet un primer assaig del nou espectacle mentre acaba d'enregistrar alguns dels vídeos que es projectaran a l'escenari el dia de l'estrena.

Els aires de la rumba arribaran de la mà del guitarrista Diego Cortés i les veus Sara Sambola, Cristina López i Ana Brenes. Elles també seran les encarregades d'algunes de les coreografies que es podran veure en el concert. Una altra part fonamental del concert és Judit Farrés que s'encarregarà del teclat i dels sintetitzadors per donar-li l'aire electrònic a l'espectacle.

Albert Pla al Temporada Alta

L'estrena de 'RumbaGENARIOS' forma part de la programació del Temporada Alta. Aquesta serà la novena vegada que Albert Pla participi en el certamen, tot i que Albert Pla ha recordat que serà "la primera vegada" que ho farà amb un concert en què el públic "estarà dret". Pla ha assegurat que amb 'RumbaGENARIOS' porta una aposta diferent amb la rumba en primer terme i The Surprise Band que aportaran un aire fresc als temes, alguns d'ells amb més de 25 anys d'història. "I també hi seré jo, el pobre de sempre", ha rematat l'artista català.

El director del Temporada Alta, Salvador Sunyer, ha anunciat que està satisfet de poder tornar a comptar amb Pla en la programació d'enguany del festival i confia que "tan de bo pugui venir molts anys més".

El concert més ballable d'Albert Pla es podrà veure la nit del dissabte 11 de novembre a la sala la Mirona de Salt a partir de dos quarts d'onze. Les entrades ja estan a la venda per 23 euros. Properament l'artista i la banda portaran l'espectacle a Mataró (1 de desembre) i Madrid (18 de gener).