La sala Las Vegas de Sant Feliu aposta per la comèdia i el retorn del cafè teatre

Shado hi oferirà l’espectacle «Cleptómago», que barreja la màgia amb l’humor, aquest divendres

El mag Shado, que actua divendres a Las Vegas

El mag Shado, que actua divendres a Las Vegas / DdG

Alba Carmona

Alba Carmona

La sala Las Vegas de Sant Feliu de Guíxols posa en marxa fins al juliol una programació de comèdia que aspira a fer estable. El responsable de la sala, Marc Recolons, explica que es proposen oferir programació d’humor durant tot l’any i trencar amb la idea que per anar a buscar espectacles de teatre cal anar a les grans ciutats. Durant les sessions, la sala mantindrà obert el servei de bar, recuperant el format de cafè teatre dels inicis de Las Vegas, fa seixanta anys. 

Després d’un primer espectacle al gener, la programació continua aquest divendres amb l’espectacle Cleptómago de Shado, que barreja la màgia i l’humor. El plat fort de l’espectacle serà el pickpocket, un art poc vist en què el mag demostra la seva destresa robant objectes a alguns espectadors a la vista de tothom. 

La programació continuarà el 15 de març amb Wiz Problema i Manolito el Gafas, el 29 de març el xou de Yo sobrevivi a la EGB amb Jordi Merca i l’11 de maig amb el JJ Vaquero. 

Ja a l’estiu, dins la programació del Salat, la branca humorística del festival de la Porta Ferrada, la programació continuarà amb Andreu Casanova el 5 de juliol i Txavi Franquesa i l’espectacle Escocía l’endemà.