Garatge Selva Diesel rep el premi «Silver Award»

La marca holandesa de camions DAF reconeix d’aquesta manera la trajectòria del concessionari de Riudellots

Harold Seidel (President de DAF), Joan Triola (Gerent Garatge Selva Diesel) i Richard Zink (director marketing i vendes DAF).

Harold Seidel (President de DAF), Joan Triola (Gerent Garatge Selva Diesel) i Richard Zink (director marketing i vendes DAF). / DdG

DdG. Riudellots de la Selva

El mes de gener passat va tenir lloc, a Sitges, la reunió anual de concessionaris DAF, en la qual com en cada edició, es premia als millors concessionaris, a nivell global, de la marca. Garatge Selva Diesel, amb seu a Riudellots de la Selva, va rebre un dels 10 «SilverAward», premi que al costat del «Golden Award» i el «DAF international Dealer of the year», atorguen als millors concessionaris DAF a nivell internacional. Aquest important reconeixement ha de servir per reforçar el prestigi i el treball ben fet que acredita el Garatge Selva Dièsel.

Joan Triola (Gerent Garatge Selva Diesel) i Antonio Morales (Director de recanvis de Davisa) amb el guardó.

Joan Triola (Gerent Garatge Selva Diesel) i Antonio Morales (Director de recanvis de Davisa) amb el guardó. / DdG

Amb aquest guardó la marca holandesa vol reconèixer la feina feta pels concessionaris ja sigui per la satisfacció expressada pels clients, pel seu creixement, pels seus resultats empresarials, per la venda i comercialització dels camions nous o usats o pel seu servei en general.