L'Associació d'Empresaris de Platja d'Aro signa un conveni de col·laboració amb la Fundació Jordi Comas

L'acord fomenta l’intercanvi d’informació entre l’associació empresarial i la fundació

La presidenta del patronat de la Fundació Jordi Comas Matamala, Carme Hospital, i el president de l'Associació d'Empresaris de Platja d'Aro, Manel Canadell.

La presidenta del patronat de la Fundació Jordi Comas Matamala, Carme Hospital, i el president de l'Associació d'Empresaris de Platja d'Aro, Manel Canadell. / Fundació Jordi Comas Matamala

Redacció

El president de l'Associació d'Empresaris de Platja d'Aro (ADEM), Manel Canadell, i la presidenta del patronat de la Fundació Jordi Comas Matamala, Carme Hospital, han signat un conveni a la seu de la fundació, l'Hotel Costa Brava de Platja d'Aro, per col·laborar en diversos àmbits que tenen com a fonament la indústria turística, la que genera més activitat econòmica al municipi.

El conveni, a l'estil dels anteriors que ha signat la fundació, fomenta l'intercanvi d'informació entre l'associació empresarial i la fundació, amb la finalitat que totes dues organitzacions es donin suport en els actes que organitzen al llarg de l'any i puguin assistir-hi de forma preferent, segons detalla la Fundació Jordi Comas en un comunicat.