Aquest és el carrer més car per comprar un habitatge a Catalunya

Els domicilis d'aquest carrer tenen un preu mitjà de 2,7 milions d'euros

Les deu cases més cares de Girona

Un dels habitatges del carrer més car d'Espanya, a l'urbanització de Coto Zagaleta.

Un dels habitatges del carrer més car d'Espanya, a l'urbanització de Coto Zagaleta. / LO

Alexandra Costa

Hi ha rànquings de tot i per a tots, així que no podia faltar el dels carrers més cars d'Espanya per a comprar un habitatge. Com cada any, el portal immobiliari Idealista ha publicat la llista de les vies públiques més prohibitives pel que fa als seus preus de compra. Les tres més cares estan a la Costa del Sol, a Andalusia, segons l'estudi del portal Idealista, que situa al capdavant a la urbanització Coto Zagaleta, a Benahavís, Màlaga, on es demanen de mitjana 10,7 milions d'euros per alguna de les seves luxoses cases. Cap carrer de Catalunya està al top ten, però una lidera la classificació per comunitats autònomes. Et sorprendrà perquè no està a Barcelona ni a la Costa Brava.

El carrer més car per comprar una casa a Catalunya està a Sitges. Concretament s l'avinguda Camí de Miralpeix. En comparació amb el preu dels habitatges de la Costa del Sol, les de la capital del Garraf són una ganga: tenen un preu mitjà de 2,7 milions d'euros, indica Idealista.

Zona exclusiva

El carrer està a l'extrem occidental de Sitges, en el límit amb Sant Pere de Ribes. Aquesta zona gaudeix d'unes vistes increïbles al mar Mediterrani i està envoltada de naturalesa.

La via tan exclusiva està custodiada per una caseta de seguretat en cadascun dels seus extrems. No hi ha cap bloc d'edificis. Tot són cases i mansions amb la seva respectiva zona enjardinada i piscina descoberta, segons s'aprecia a Google Maps.

A l'avinguda Camí de Miralpeix també hi ha diversos hotels de luxe, mentre que als carrers adjacents també hi ha gimnasos i un club de golf. No obstant això, la zona no disposa de més serveis. Els supermercats i altres botigues estan al centre urbà de Sitges.