Les deu cases més cares de Girona

Localitzem propietats exclusives que es venen per més de nou milions d'euros

Un dels exclusius habitatges que està entre el top 10 de les cases més cares de les comarques giornines.

Un dels exclusius habitatges que està entre el top 10 de les cases més cares de les comarques giornines. / DdG

Tony Di Marino

Les comarques gironines són un dels paradisos del luxe immobiliari, especialment alguns punts de la Costa Brava i l'Empordà. És freqüent trobar finques en venda valorades per sobre els tres milions d'euros, però en aquest article repassem el top 10 dels habitatges més cars de Girona, la majoria dels quals per sobre els 10 milions.

1. Serinyana o "Casa blaua" a Cadaqués - 15 milions d'euros

Una imatge de la casa blava a Cadaqués

Una imatge de la casa blava a Cadaqués / Engel & Völkers

Cadaqués és famós per haver estat el centre de la vida de Dalí i per l'emblemàtica i prestigiosa propietat «Casa Blaua», una obra d'art excepcionalment atractiva i pintoresca situada a primera línia de mar. Té 198 metres quadrats de terreny i 625 metres quadrats a l'interior, amb tres plantes i un àtic, va ser restaurada "amb molt d'afecte" pel seu segon propietari l'any 1983. Com a curiositat aquesta casa va ser valorada en 22 milions d'euros per Engel & völkers l'any 2019.

2. Xalet de luxe a Castell-Platja d'Aro - 12,5 milions d'euros

casa platja d'aro

casa platja d'aro

Aquest és un exclusiu xalet amb vista al mar situat a Platja d'Aro. Té una parcel·la de 8.000 metres quadrats amb accés directe a la platja. A dins del xalet hi trobem 6 dormitoris, 9 banys, finestres panoràmiques i terrasses a cada pis; a més d'una fantàstica terrassa al costat de la piscina. A la planta baixa hi ha un gran saló-menjador de planta oberta, una cuina i tres "suites" amb vistes al mar. Al soterrani hi trobem diversos luxes com: un spa, una sauna i un celler. Tanmateix, també compta amb un aparcament subterrani per a 6 cotxes.

3. Masia a Llagostera - 12 milions d'euros

casa llagostera

casa llagostera

Aquesta masia té 2.950 metres quadrats amb un total de 15 dormitoris, 9 banys i 2 lavabos. Consta de 3 plantes, diversos porxos i patis interiors, a més d'una torre amb habitatge. Destaquen les tres suites (una d'elles amb vestidor i amb accés al porxo cobert que disposa de una cuina d'estiu, una barbacoa d'obra, un celler i un saló menjador) . La cuina-menjador és molt àmplia i d'estil escandinau amb sòls de ceràmica. El pati interior és de 50 m² amb una petita església on antigament es feien noces.

4. Casa a Lloret de Mar - 11,9 milions d'euros

Xalet Lloret de Mar

Xalet Lloret de Mar

Disposa de 400 metres quadrats i 5 habitacions, totes elles amb sortida a terrasses i vistes al mar. A la planta baixa de la propietat hi trobem una cuina d'última generació, un saló-menjador amb sortida a la terrassa, on es troba la gran piscina; una "suite" amb vestidor i una habitació de matrimoni. D'altra banda, a la planta superior hi trobem la "suite" principal de la casa i dues habitacions més de matrimoni. La casa també compta amb una insonorització total, un sistema de control d'humitat, un celler i un gimnàs.

5. Masia a Pals - 11 milions d'euros

Masia a Pals

Masia a Pals

Aquesta masia situada a Pals, amb més de 3.000 metres quadrats, atresora 30 habitacions. Disposa d'una gran quantitat de serveis i instal·lacions: Un saló modulable que pot arribar fins als 350 metres quadrats; una cuina professional totalment equipada; una piscina exterior, amb bar i cuina d'estiu; una piscina interior climatitzada; un jacuzzi; una sauna; una pista de tenis i dues sales, una de lectura i l'altre de billar.

6. Masia a Pals - 11 milions d'euros

Casa a Pals

Casa a Pals

Aquesta preciosa Masia consta de 36 suites i de 3.200 metres quadrats totals. D'entre el repertori de luxes que atresora aquest habitatge destaquen els tres ambients gastronòmics, dues pistes de tenis, un spa, una piscina exterior i una interior amb una zona d'aigües climatitzada.

7. Castell de Foixà - 10,75 milions d'euros

Catell a Foixà

Catell a Foixà

Aquest castell és una de les joies de la corona del Baix Empordà. Es tracta d'un Impressionant castell emmurallat, de caràcter medieval, únic i singular, amb increïbles vistes. És una propietat que desborda història per tots els racons, amb les seves diverses edificacions construïdes entre el s.XIII i el s.XVII, però totalment rehabilitades recentment, amb materials i acabats d'alta qualitat. Aquesta propietat compta amb una superfície aproximada de 1.696 metres quadrats construïts, i un enorme terreny de 4.897 metres quadrats.

8. Casa a Cala Rovira (Platja d'Aro) - 10,5 milions d'euros

casa platja d'aro 2

casa platja d'aro 2

Aquest casa ofereix unes vistes espectaculars a la mar i accés directe a la platja, en una preciosa cala en un tram de la Costa Brava. La distribució estructural actual es pot adaptar al nou comprador.Es tracta d'una parcel·la molt àmplia i privada de 8.000 metres quadrats en una ubicació única, i la casa ho aprofita al màxim amb impressionants finestres i terrasses a cada planta.

9. Casa a Fenals (Platja d'Aro) - 10,5 milions d'euros

fenals 2

fenals 2

Aquesta impressionant parcel·la es ven a Platja d'Aro a tan sols 50 metres d'una fantàstica platja i és un dels pocs terrenys que existeixen a la Costa Brava a primera línia de mar. La propietat teé 5 habitacions i destaca pels seus 1.754 metres quadrats.

10. Casa a Tossa de Mar - 9,8 milions d'euros

casa Tossa de Mar

casa Tossa de Mar

Construïda sobre un penya-segat i inspirada en el disseny Bauhaus, aquesta casa va ser dissenyada per l'arquitecte Josep Maria Bosch Aymerich. La propietat té una superfície construïda de 1.088m2 (té 7 habitacions) que es fusiona amb el seu entorn. La seva singularitat ha atret diferents productors audiovisuals, que hi han rodat diversos anuncis de televisió.