La gironina Iflex rep l’aprovació per sortir a borsa

La companyia amb seu a Ullà pretén incrementar el volum de negoci provinent de les exportacions

Maquinària a la planta de la companyia a Ullà

Maquinària a la planta de la companyia a Ullà / DdG

J.L

La gironina Iflex Flexible Packaging, companyia especialista en impressió en gravat al buit per a embalatge flexible, ha rebut aquest divendres l’aprovació definitiva per la seva sortida a borsa al BME Growth, un mercat orientat a pimes de capitalització reduïda que busquen expandir-se.

L’empresa amb seu a Ullà, ja va anunciar uns mesos enrere que treballava per sortir a borsa amb l’objectiu de finançar el seu creixement. Amb el debut borsari, Iflex Flexible Packaging, que va ser fundada el 1986, pretén seguir amb els seus desenvolupaments en R+D per a nous materials sostenibles i incrementar el volum de negoci provinent de les exportacions.

Ara, la companyia durà a terme una oferta de subscripció d’accions. Un cop finalitzada, publicarà un annex al Document Informatiu d’Incorporació al Mercat amb el resultat. El Consell d’Administració de la firma preveu prendre com a referència per iniciar la contractació de les accions el preu de subscripció de l’oferta.

"Amb la sortida a Borsa, a Iflex Flexible Packaging perseguim cristal·litzar el valor real de l'empresa i captar els recursos necessaris per finançar el nostre creixement, tant orgànic com inorgànic", afirma Pere Puig Oliveras, conseller delegat de la companyia i representant de la segona generació de la família propietària. "Volem ampliar la base d'accionistes, així com proporcionar un mecanisme de liquiditat i de valoració objectiva de les accions", afegeix.