Pimec premia l'empresa gironina MyChefTool

Per haver "revolucionat" l'hostaleria i la restauració amb una aplicació per simplificar la gestió diària i millorar l'eficiència

Guardonats durant l'acte.

Guardonats durant l'acte. / DdG

ACN

Pimec ha distingit aquest dimarts cinc professionals i una entitat en la segona Nit dels Autònoms de Catalunya. La nadadora Ona Carbonell ha estat reconeguda per la seva faceta de dissenyadora de moda de bany sostenible i per la seva lluita per la conciliació en l'esport d'elit. Els fundadors de l'aplicació que simplifica la gestió dels negocis d'hostaleria MyChefTool, Adrià Bosch i Xevi Garriga també han estat guardonats per haver "revolucionat" el sector. A més, han rebut premis la creadora de Turrons Fèlix, Zoe Valero, i la impulsora de l'elaboradora de conserves vegetals Casabella Natura, Rosa Casabella. Tanca la llista Joan Sitges, responsable de la botiga de roba de Granollers Joan Sitjes, que té 150 anys de vida. L'establiment ha estat regentat per cinc generacions de la família.

Pimec no només ha premiat professionals sinó que també ha donat un guardó a l'Associació Catalunya contra el Càncer de Lleida pel suport als autònoms afectats per la malaltia. La patronal ha reconegut el desenvolupament d'accions específiques, incloent-hi l'acompanyament i un estudi de vulnerabilitat.

L’entitat empresarial de pimes ha defensa durant l’esdeveniment la necessitat d’equiparar els drets del col·lectiu als de la resta de persones treballadores i demana mesures per simplificar la burocràcia administrativa i millorar qüestions com el finançament i la segona oportunitat

L’acte, que ha tingut lloc a la sala Luz de Gas, ha estat conduït per l’actor i humorista Queco Novell, hi ha comptat amb l’assistència de 200 persones. Per part de l’entitat hi ha participat el president de Pimec, Antoni Cañete, i la presidenta de Pimec Autònoms, Elisabet Bach. Amés, l’esdeveniment també ha comptat amb les intervencions del secretari de Treball, Enric Vinaixa, i la regidora de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Barcelona, Raquel Gil.