Des de Ribas Àlvarez som molt conscients que estem vivint una situació totalment excepcional, moments realment difícils, tant en l'àmbit professional o empresarial com també en el personal i familiar. Sabem que moltes activitats s'han vist afectades negativament per les restriccions i pels efectes propis de la situació de pandèmia derivada del covid-19, i per això hem estat sensibles a aquesta situació fent costat als nostres clients des d'un primer moment. És i ha estat la nostra prioritat com a despatx que el client no se senti sol a l'hora de prendre decisions, i menys en aquestes circumstàncies.

La major part dels clients de Ribas Àlvarez són petites i mitjanes empreses, que s'han vist afectades en diferent mesura per l'actual situació. Des de la declaració de l'estat d'alarma decretat pel Govern espanyol el passat 14 de març de 2020, hem estat informant puntualment els nostres clients sobre la naturalesa i aplicació de cadascuna de les mesures normatives aprovades tant pel Govern de l'Estat com pel de la Generalitat. Atesa la diferent naturalesa de les referides mesures, que han estat essencialment de caràcter sanitari, econòmic, laboral i jurídic, cada àrea del nostre despatx ha assessorat i orientat el client sobre les particulars característiques, l'abast i l'aplicació que els calia donar en cada moment. En aquest sentit, ha estat especialment intensa l'activitat duta a terme per Ribas Àlvarez advocats en el seguiment i la interpretació, gens fàcil, de la normativa que ha anat sorgint de forma successiva des de l'inici de la pandèmia, especialment densa i gairebé caòtica durant els primeres setmanes des de la declaració de l'estat d'alarma.

Volem posar de relleu la vocació que té el nostre despatx de donar un servei integral al client, procurant donar-li el millor servei professional en tots els àmbits de la seva activitat, no només empresarial, sinó també personal i familiar. Per aquest motiu, Ribas Àlvarez és un despatx professional multidisciplinar que, quan parlem específicament de l'àrea de Ribas Àlvarez advocats, es tradueix en l'existència d'un equip d'advocats especialitzats en les diferents àrees del Dret que tenen una incidència directa tant en la vida de les empreses com també de les persones que les integren. Es per això que els nostres professionals procuren donar la millor resposta a les problemàtiques que es puguin plantejar tant en l'àmbit mercantil o societari com també en el civil, patrimonial, familiar i successori, així com en aspectes tributaris, laborals i contenciosos, fins i tot de tipus concursal o de prevenció penal.