Ahir hi va haver més futbol que el de Lliga de Campions. Només quatre dies després de perdre davant del FC Barcelona B la UE Llagostera-Costa Brava buscava una reacció visitant la Nova Creu Alta, contra un rival directe a la zona mitjana baixa de la classificació i en un partit atípic pel dia i l'hora. I els gironins la van trobar amb la segona victòria consecutiva a domicili (0-3) gràcies a un futbol pràctic, directe i molt efectiu que dóna continuïtat a la millora de l'equip en les darreres setmanes.

Sense arriscar-se a incorporar cap dels lesionats, ja en la fase final de la seva recuperació, Oriol Alsina tenia també la baixa de Marc Martínez per sanció, fet que va contrarestar donant entrada a Àlex Colorado en l'onze inicial acompanyant Masó al centre del camp. La resta, igual que els últims partits, amb Zamorano i Samu San José a l'eix de la defensa, i repetint amb tres mitjapuntes per sortir ràpid a la contra, juntament amb Manel.

El partit va començar amb minuts de tempteig i molta intensitat en la pressió, fet que va permetre al Llagostera recuperar una pilota que Marc Fernández va intentar aprofitar amb un xut des de la frontal de l'àrea que va sortir desviat. A partir d'aquest moment els arlequinats van passar a tenir el control del joc amb combinacions llargues i arribades perilloses per bandes. Així, superat el primer quart d'hora de partit, una bona incorporació de Pastells per la dreta va acabar amb una passada a l'espai per a Migue, que aquest va allargar fins a la línia de fons i va centrar a l'àrea, però Moragón va evitar la rematada rebutjant amb els punys. Un minut més tard es va repetir la mateixa jugada per l'esquerra amb una pilota interior de Ramón Verdú que el porter balear va tornar a resoldre amb seguretat. També va ser perillós un control de Txomin a l'interior de l'àrea, que va enviar a les cames d'un defensor. L'última aproximació del Sabadell a la primera meitat la va protagonitzar Assulin, que després de desfer-se d'Albarrán amb un bon detall tècnic va deixar sol Clausí perquè rematés per sobre del travesser. Superada la pressió local, el Llagostera va anar allunyant el rival de la seva àrea fins que a poc del descans una bona acció col·lectiva en la pressió va provocar un mal rebuig de Verdú, que seguit de la lluita de Rubén Martínez va acabar amb la jugada del penal sobre Robert Simón. Des dels onze metres Colorado no va fallar, i enganyant Ezkeita va avançar els gironins marcant el seu primer gol aquesta temporada. Reforçat pel gol, l'equip d'Oriol Alsina va començar la segona part amb més ambició per buscar la porteria rival i recollint una passada de Masó, Manel va estar a punt d'ampliar el resultat amb una centrada molt tancada que no va trobar cap company. La insistència del Llagostera va obtenir premi als deu minuts de la represa gràcies a una passada enrere de Manel, que Marc Fernández va rematar des del punt de penal al fons de la porteria.

El 0-2 va enfonsar els jugadors del Sabadell i el partit transmetia la sensació que havia quedat pràcticament resolt, tot fins que a manca de vint minuts per al final, primer Assulin i després Pastells van posar a prova Moragón amb dues rematades molt perilloses que van acabar a córner. En un d'aquests serveis de cantonada el porter balear va respondre a un cop de cap de Moreno amb una demostració de reflexos, aturant la pilota sobre la mateixa línia de gol. Van ser els últims intents d'un rival que després d'això va quedar en mans d'un Llagostera capficat per sentenciar el partit amb constants contra atacs conduïts per Robert Simón i Rubén Martínez, que van precedir a la jugada del gol de Pablo Sánchez. Tot va començar en un refús de la defensa que Marc Fernández va recollir per creuar tot el camp i cedir per a Rubén Martínez, que en lloc de xutar a porteria va servir enrere perquè Pablo Sánchez marqués a porteria buida. Abans Alsina havia fet entrar Calvet en lloc de Colorado i l'autor del gol substituint Robert Simón. L'últim canvi va servir per donar uns minuts de descans a Rubén Martínez, ahir un dels més actius de l'equip, introduint Sebas Setti per buscar més control del joc. El resultat hauria pogut ser més ampli si Manel hagués aprofitat una pilota a l'interior de l'àrea que el davanter va rematar per sobre del travesser. Amb aquesta victòria la UE Llagostera-Costa Brava no només suma tres punts, sinó que guanya en tranquil·litat i se situa vuitè, a tres punts dels llocs de privilegi, abans de visitar diumenge el filial del Llevant.