Bernat Canut: «El vestidor està orgullós, però evidentment tocat»

El tècnic de l'Uni Girona demana «aixecar els ànims» davant el doble enfrontament a Salamanca

Bernat Canut, amb algunes jugadores, durant el partit d'Eurolliga amb el Mersin

Bernat Canut, amb algunes jugadores, durant el partit d'Eurolliga amb el Mersin / ANIOL RESCLOSA

Jordi Bofill

Jordi Bofill

«L'equip està orgullós i satisfet, però evidentment està tocat. Perquè el partit amb el Mersin es podia haver guanyat, vam tenir l'oportunitat. Vam fer un esforç gegant en el moment en què tot feia pujada, aixecant-nos, posant-nos per sobre en el marcador. Vam tenir tirs per no anar a la pròrroga i al final tens la sensació que t'has buidat en tots els sentits, però no has obtingut la recompensa», confessava Bernat Canut, dedicat en les darreres hores a canviar la moral del vestidor de l'Spar Girona. «Això és molt recent, tenim a jugadores molt cansades, arrossegant problemes físics i acumulant coses externes del bàsquet, però que afecten l'equip. Avui ha estat un dia complicat, de cares llargues i molta fatiga. El millor entrenament per al duel a Salamanca exigeix aixecar els ànims, recuperar gent i arribar amb les cames com més fresques millor».

Demà, l'Uni visitarà la pista del Perfumerías Avenida, el rival amb el qual s'ho jugarà tot la setmana vinent a Europa. Només val la victòria en una jornada en què s'avançarà mitja hora el duel (a les 20 hores), perquè pugui coincidir amb el Famila Schio-Sopron. Serà frenètic.

D'altra banda, l'Uni Girona va informar que Irati Etxarri ja té data per a ser intervinguda: passarà per quiròfan el 8 de març a la Clínica Causse Clínic.

Subscriu-te per seguir llegint