El Girona lluirà el logo d'Open Arms a la samarreta

L'emblema ja es podrà veure a la màniga esquerra aquest dimarts a Montilivi

Delfí Geli i Òscar Camps anunciant l'acord de col·laboració

Delfí Geli i Òscar Camps anunciant l'acord de col·laboració / Girona FC

EFE

El Girona lluirà el logotip de l'organització humanitària Open Arms a la màniga esquerra de la seva samarreta a partir del partit d'aquest dimarts contra el reial Madrid a Montilivi i fins al final de la present temporada, en el marc de l'acord de col·laboració entre les dues entitats anunciat aquest dilluns.

El president del Girona, Delfí Geli, ha afirmat en unes declaracions distribuïdes pel mateix club, que és un "orgull" tancar un acord amb aquesta ONG que, segons les dades presentades pel club, ha salvat més de 66.000 vides de persones que fugen de la guerra, la pobresa i la violència des de setembre de 2015.

El Girona desitja "aportar el seu granet de sorra" i ajudar "en el que faci falta, oferint la visibilitat que pot donar un club de futbol", ha apuntat Geli.

El fundador i director d'Open Arms, Òscar Camps, ha destacat que posar l'emblema de l'organització a la samarreta d'un club "tan representatiu" com el Girona "és molt important", perquè "el futbol mou moltíssima afició i és un mecanisme de transmissió de valors molt important"