Quiosc Diari de Girona

Diari de Girona

Un triple tomba el Tordera en la segona pròrroga (70-67)

El filial de l'Uni fa un bon partit, però no sentència al Distrito Olímpico quan podria haver-ho fet i Díez el fulmina amb un llançament de tres

Una imatge de la Copa Catalunya guanyada pel Tordera FEDERACIÓ CATALANA DE BASQUETBOL

Tota la gran feina que va fer el Tordera en el primer partit de la fase d'ascens a la Lliga Femenina 2 va saltar pels aires en un tram final duríssim, en què un triple de Díez va donar la victòria al Distrito Olímpico i va deixar trist el filial d'un Uni Girona que es jugarà les seves possibilitats divendres a la tarda contra El Palo (19 hores). Només el primer de cada grup puja i els millors segons s'enfrontaran diumenge, o sigui que no es pot fallar si no vol tornar a casa amb les mans buides.

Les jugadores de Marc Delemus, amb la baixa de Martin, sense permís, van compensar un inici un pèl erràtic amb actitud i energia, dues qualitats que van estar a punt de significar el triomf. Al descans l'equip madrileny era millor, malgrat que les catalanes no van permetre que s'escapessin molt en el marcador: al primer quart van perdre de cinc i al segon d'un.

La reacció ja es va intuir en un tercer quart molt igualat. Juvanteny (16 punts), Ibern (15), Serra (13) i Ribas (11) van liderar a un grup que va aconseguir arribar a la pròrroga després de reduir diversos desavantatges en minuts difícils, però ben gestionats. Quan tot semblava haver-se aplanat, però, al Tordera se li va ennuvolar la vista. Les cistelles començaven a fer-se petites, per tots dos equips. El filial de l'Uni no va poder sentenciar quan ho tenia a la butxaca i després d'una segona pròrroga, Díez el va fulminar.

Compartir l'article

stats