Un triple tomba el Tordera en la segona pròrroga (70-67)

El filial de l'Uni fa un bon partit, però no sentència al Distrito Olímpico quan podria haver-ho fet i Díez el fulmina amb un llançament de tres

Una imatge de la Copa Catalunya guanyada pel Tordera

Una imatge de la Copa Catalunya guanyada pel Tordera / FEDERACIÓ CATALANA DE BASQUETBOL

Jordi Bofill

Jordi Bofill

Tota la gran feina que va fer el Tordera en el primer partit de la fase d'ascens a la Lliga Femenina 2 va saltar pels aires en un tram final duríssim, en què un triple de Díez va donar la victòria al Distrito Olímpico i va deixar trist el filial d'un Uni Girona que es jugarà les seves possibilitats divendres a la tarda contra El Palo (19 hores). Només el primer de cada grup puja i els millors segons s'enfrontaran diumenge, o sigui que no es pot fallar si no vol tornar a casa amb les mans buides.

Les jugadores de Marc Delemus, amb la baixa de Martin, sense permís, van compensar un inici un pèl erràtic amb actitud i energia, dues qualitats que van estar a punt de significar el triomf. Al descans l'equip madrileny era millor, malgrat que les catalanes no van permetre que s'escapessin molt en el marcador: al primer quart van perdre de cinc i al segon d'un.

La reacció ja es va intuir en un tercer quart molt igualat. Juvanteny (16 punts), Ibern (15), Serra (13) i Ribas (11) van liderar a un grup que va aconseguir arribar a la pròrroga després de reduir diversos desavantatges en minuts difícils, però ben gestionats. Quan tot semblava haver-se aplanat, però, al Tordera se li va ennuvolar la vista. Les cistelles començaven a fer-se petites, per tots dos equips. El filial de l'Uni no va poder sentenciar quan ho tenia a la butxaca i després d'una segona pròrroga, Díez el va fulminar.

Subscriu-te per seguir llegint