Moi Aguirre i Biel Nadal continuaran defensant els colors del Girona

L'equip de Ramon Benito tanca dos grans moviments per a la plantilla i s'assegura compromís i talent jove al vestidor de Palau

Biel Nadal, jugador del Girona

Biel Nadal, jugador del Girona / GIRONA CH

Jordi Bofill

Jordi Bofill

Moi Aguirre i Biel Nadal no es mouen de Palau i jugaran aquest curs vinent a les ordres de Ramon Benito al Garatge Plana Girona a l'OK Lliga.

El compromís d'Aguirre està fora de qualsevol dubte. De fet, el jugador va ser operat dilluns a la Clínica Girona de l'espatlla, per una lesió produïda en un entrenament de fa gairebé dos anys i que ha anat trampejant gràcies als fisioterapeutes del club gironí. Són les dues temporades en què el Girona ha mantingut la categoria en els dos play-out, contra el Palafrugell i l'Arenys de Munt. Ha fet un esforç bestial. D'altra banda, Nadal ha estat una de les sorpreses de la temporada. El jugador, de tan sols setze anys, crema etapes a una velocitat vertiginosa i és la mostra perfecta de l'immens talent que hi ha al planter formatiu d'un Girona d'hoquei que, amb aquests dos moviments, continua construint la plantilla més competitiva possible.

Estan sent dies moguts, als despatxos del Garatge Plana Girona, que ha d'accelerar la confecció del seu nou vestidor després d'acabar la temporada un xic més tard del previst, amb la seva lluita per la permanència. Les renovacions de Moi Aguirre i Biel Nadal s'afegeixen a les ja conegudes de Borja Ramon i Àlex Grau. El capità sumarà, d'aquesta manera, el seu tercer curs consecutiu vestint la samarreta blanc-i-vermella, que aquest curs estrenarà nova equipació. En principi, si no hi ha canvi d'opinió, Jaume Llaverola també continuarà sota els pals, augmentant així la seva llegenda.

A falta de fitxatges, les renovacions i els comiats prenen tot el protagonisme. Fins ara, són tres els jugadors que s'han acomiadat del club: Raül Pelicano, que per tercera vegada pren la decisió de retirar-se creient que aquest cop sí, serà la definitiva; Litus, que s'ha estat dos cursos a l'equip, i Àlex Cantero.