Messi camí a Miami: descarta la seva tornada al Barça

Després de mesos de complexes negociacions que no portaven a cap pacte final, l'astre argentí apunta ara a l'Inter de Miami

Laporta no tenia marge de maniobra, limitat pel fair play financer

Messi en un partit amb el PSG

Messi en un partit amb el PSG / SEBASTIEN NOGIER

Marcos López

Encara no és oficial. Però el Barça ja assumeix que Leo Messi no tornarà. Després de mesos de complexes negociacions que no portaven a cap pacte final, l'astre argentí apunta ara a l'Inter de Miami de la MLS estatunidenca (Major League Soccer), descartant així la possibilitat del retorn al club blaugrana i espantant, al mateix temps, la proposta multimilionària d'Aràbia Saudita.

El viatge als Estats Units, que encara no ha estat certificat oficialment pel jugador, l'emparenta amb la història d'altres grans estrelles del passat. Cruyff, Pelé i Beckenbauer, entre altres, també van emprendre la ruta cap als Estats Units. Una ruta que ara podria repetir Messi, que abandona el PSG en una decisió, que segons ha revelat el periodista Miguel Rico, ja coneix el Barça.

Laporta no tenia marge de maniobra, limitat com estava pel fair play financer. I Xavi, que havia abanderat amb optimisme el retorn de Messi, es quedarà sense poder dirigir al jugador a l'exili de Montjuïc. Però tal com va recordar el tècnic blaugrana era Leo qui "tenia la paella pel mànec". I ha escollit.

Marxaria Messi als Estats Units sense descartar que allà es pugui retrobar amb Sergio Busquets, qui ha deixat el Camp Nou després de 15 anys al primer equip- Allà, a Miami, l'espera un projecte que va molt més enllà de l'esportiu, perquè conflueixen interessos comercials perquè la franquícia estatunidenca li ofereix altres vies per augmentar el seu salari.