Messi: "No tinc cap dubte que gaudirem"

L'argentí ha estat aclamat per la seva nova afició en un acte que ha començat amb retard per la pluja

Ferran Correas

La tan esperada presentació de Leo Messi com nou jugador de l'Inter de Miami, acte que també ha comptat amb la presència de Sergio Busquets, ha estat prop de no poder-se celebrar per culpa d'una espectacular tempesta amb trons i llampecs que ha caigut sobre el DRV PNK Stadium de Fort Lauderdale.

Per sort, la climatologia s'ha calmat i, encara que amb un cert retard i intercanviant els papers i deixant les actuacions musicals per al final, Messi i Busquets han pogut recollir l'afecte de la seva nova afició. “Gràcies a tota la gent de Miami per aquesta rebuda i aquest afecte. Estic feliç de ser aquí. Gràcies a David, Jorge, José per fer que tot sigui fàcil. Vinc amb les ganes de sempre de competir i guanyar, que aquest club continuï creixent. Espero que ens acompanyin. Estic feliç d'haver triat aquesta ciutat i aquest projecte. No tinc dubte que gaudirem", ha dit un Messi que ha tancat els discursos després d'aparèixer amb la samarreta amb el '10'.

Abans havia estat el torn de Busquets, que s'ha dirigit a l'afició de l'Inter de Miami en un perfecte anglès. "Estic molt content d'estar a Miami. És un plaer ser aquí. Gràcies a tots per fer-ho possible. Estic molt il·lusionat amb començar a entrenar amb els meus companys".

Els propietaris

Emocionat s'havia mostrat abans David Beckham, un dels artíficifes que Messi hagi triat Miami per a seguir amb la seva carrera. "Gràcies per ser aquí aquesta nit tan especial. Estem vivint un moment increïble, tenint a un dels millors jugadors de la història a Miami. És un somni fet realitat. Fa deu anys vaig iniciar la meva aventura als Estats Units i vaig expressar la meva idea de portar als millors jugadors del món, jugadors que ajudin a fer créixer el soccer. Benvingut Leo i gràcies per triar el nostre club. També donem la benvinguda a Sergio Busquets, un dels millors migcampistes de la seva generació", ha dit el britànic, que havia saltat al camp entre crits de "Messi, Messi" i després d'un espectacle de llum, música i focs artificials i un vídeo de la família Messi passejant per Miami.

I si emocionat estava Beckham, eufòric estava Jorge Mas. “És una celebració per a la ciutat que em va veure néixer, una ciutat on arribem a la recerca de la llibertat i un futur per a la nostra família. Això és aigua beneïda. Fa quatre anys somiàvem amb portar als millors a Inter de Miami. És una comunitat formada amb sacrifici. Aquest és el nostre moment, la nostra oportunitat de canviar aquest esport en aquest país", ha explicat el propietari de l'equip abans de donar la benvinguda a Leo Messi.

La tempesta

Els discursos han deixat pas a una foto de família i a les actuacions musicals de Camilo i Ozuna programades per a abans de l'acte però que han hagut de canviar d'hora pel diluvi caigut i les lleis dels Estats Units, que diuen que qualsevol esdeveniment a l'aire lliure no pot celebrar-se fins que la tormena elèctrica s'hagi allunyat en un radi de trenta milles.

Una hora més tard del moment previst per a l'inici de les actuacions, ha estat quan ha començat a entrar el públic a l'estadi, encara que no s'han pogut omplir les més de 20.000 localitats del DRV PNK Stadium. Estaven totes venudes, però alguns milers de seguidors de Messi han marxat cap a acasa.

Els que s'han quedat han pogut gaudir amb el seu nous ídols, jugadors als quals es podria unir aviat Jordi Alba, perquè Jorge Mas promet més jugadors importants. De fet, a Miami es parla també de l'arribada de Luis Suárez al gener.