El tennis taula gironí és molt internacional

El CER L'Escala i el CTT Olot tenen plantilles competitives pel curs a la Superdivisió, i, pels primers, també a l'Europe Cup

La plantilla del CER L'Escala pel curs 2023/24

La plantilla del CER L'Escala pel curs 2023/24 / CER L'ESCALA

Lluc Perich Pérez

EL CER L’Escala 2023/24 ja té noms i cognoms, i il·lusionen, per a afrontar una temporada en què s’haurà de competir tant a la Superdivisió com a l’Europe Cup.

L’equip comptarà amb quatre noves incorporacions que eleven un nivell que el curs passat ja va ser de molt alta volada. Són Xavier Peral, que ja va ser presentat i que, a més a més, està treballant a l’àrea tècnica del club, i tres jugadors internacionals: El polonès Arthur Tomasz Grela, el xinès Sun Shiyu i el grec Gerasimos Chatzilygeroudis. A part d’ells, el CER segueix mantenint a les seves files el taiwanès Chih-Wei Yeh i l’escalenc Iker González, la perla de la casa.

D’aquesta manera, el club pot presentar tot un elenc de jugadors en qui diposita «moltes esperances» de cara al curs vinent. L’objectiu entre cella i cella és el de donar continuïtat als bons resultats que ja es van aconseguir la temporada passada. Els sis noms que ja estan confirmats permeten somiar-hi sense haver de deixar de tocar de peus a terra. Així doncs, des del CER L’Escala s’animen a millorar els registres de la 2022/23 «si és possible».

Al capdavall, ja se n’ha acomplert un fins i tot abans no es comenci a competir. És el de tenir totes les posicions doblades amb jugadors de qualitat, perquè això permetrà presentar un equip per mirar tothom de tu a tu a cada jornada.

L’entitat també vol destacar i agrair la gran feina que han estat fent des de l’àrea tècnica, liderada per David González i Xavier Peral, per a conformar una plantilla amb esportistes de nivell més que contrastat i que aportaran, a banda de la seva classe, experiència a vàries lligues europees.

Entre els molts al·licients de la temporada que comença al tennis taula, que cada any creix més i més, n’hi ha un d’especial en clau gironina. Dins la màxima competició nacional, la Superdivisió, hi haurà un enfrontament entre dos equips de la Provínica: El CER L’Escala, que també participarà en la segona competició europea, i el recent ascendit CTT Olot, reforçat amb l’ucraïnès Yaroslav Zhmudenko, l’italià Niagol Stoyanov i el portuguès Diogo Martins Silva (es queden Diogo Pinho, Marc Caymel i Arnau Pons, herois de l’ascens).

TEMES