György Golomán, nou jugador del Bàsquet Girona

El jugador hongarès arriba com a reforç per a l'equip de Salva Camps

El jugador hongarès György Golomán, en una imatge d'arxiu

El jugador hongarès György Golomán, en una imatge d'arxiu / FIBA

Redacció

György Golomán (Körmend, Hongria, 1996) és el vuitè reforç del Bàsquet Girona per a la temporada 2023-24. Amb la possibilitat d'ocupar la posició d'aler pivot i pivot, el nou fitxatge, de 210 cm, arriba procedent del Lietkabelis lituà.

Golomán va iniciar la seva carrera professional a Hongria i ràpidament va passar a formar part d'UCLA Bruins durant 4 temporades, a l'NCAA, fins a la 17-18. La temporada següent va disputar la G-League i posteriorment ha adquirit experiència al Japó, Bèlgica, Hongria i Lituània, on va disputar també l'Eurocup.

L'hongarès és el vuitè fitxatge per a l'equip que dirigirà Salva Camps. S'afegeix a la continuïtat de Jaume Sorolla, Èric Vila i Maxi Fjellerup i a les arribades d'Stefan Đorđević, Juani Marcos, Ike Iroegbu, Markel Brown, Yves Pons, Sergi Martínez i Mindaugas Sušinskas. Quino Colom tenia contracte vigent amb el club.

DECLARACIONS DE GYÖRGY GOLOMÁN

"Estic molt agraït per aquesta oportunitat que em dona el Bàsquet Girona, de competir i jugar a l'ACB, una de les millors lligues d'Europa. Tinc moltes ganes de començar aquest repte, d'arribar i conèixer els meus companys, entrenadors i començar a preparar una temporada que penso que serà exitosa."