Vídeo | L'obscè gest de Rubiales que va precedir el petó a Jenni Hermoso

A banda del petó a Hermoso, el president de la RFEF també va protagonitzar unes polèmiques imatges a la llotja presidencial

Enquesta | Hauria de dimitir Rubiales pel seu petó a Jenni Hermoso?

Luis Rubiales, a la llotja presidencia de l'estadi de Sidney.

Luis Rubiales, a la llotja presidencia de l'estadi de Sidney. / EFE

Luis Rubiales, el president de la Federació Espanyola de futbol, s'ha disculpat pel polèmic petó sense consentiment que li va donar a Jenni Hermoso en el lliurament del trofeu del Mundial de futbol femení: "He de disculpar-me, no queda una altra", explicava en un vídeo difós a les xarxes socials.

"Hi ha un fet que he de lamentar entre una jugadora i jo, amb la qual tinc una magnífica relació, igual que amb unes altres. Segurament m'he equivocat, ho haig de reconèixer. En un moment de màxima efusivitat i sense cap mala fe, va passar el que va passar. D'una manera espontània, sense mala fe per cap de les dues parts", explica Rubiales.

Però no és l'únic gest indigne que va tenir Rubiales després del partit. Abans d'aquest petó, durant la celebració del títol, Rubiales ja havia donat mostres d'un comportament, si més no qüestionable. Alguns espectadors que van viure la final del Mundial a l'estadi de Sídney van gravar la llotja en el moment en què Espanya es proclamava campiona del món. I van captar la polèmica celebració del president.

El gest inapropiat de Rubiales

Rubiales es mostrava eufòric, aixecant els braços. En un moment determinat, es veu com s'emporta la mà a la entrecuixa per tocar-se els testicles en senyal de "celebració".

L'acte obscè i inapropiat té lloc en una zona reservada per a les autoritats, entre elles la reina Letizia i la seva filla, la infanta Sofía, que es poden veure veure al costat de *Rubiales. El president ho va fer al costat d'una adolescent i a ulls del món. De moment no s'ha manifestat sobre aquest tema.

{"pollEmbed":{"title":"Enquesta | Hauria de dimitir Rubiales pel seu comportament durant l'entrega del trofeu del Mundial?","id":"91191136"}}