Jenni Hermoso es va negar a sortir al vídeo de disculpa de Rubiales i Vilda va intercedir amb la família

El president va tractar de convèncer-la a Doha perquè aparegués en el vídeo i el seleccionador va intentar convèncer als seus familiars a l'avió perquè parlessin amb ella

El polèmic petó de Rubiales a Jennifer Hermoso

El polèmic petó de Rubiales a Jennifer Hermoso / RTVE

Redacció

El cas del petó de Rubiales i Jenni Hermoso continua generant informació que no deixa en bon lloc al president de la Federació Espanyola de Futbol. En aquest cas té a veure amb la gestió que es va fer per a la publicació del vídeo en el qual Rubiales demana disculpes, per exigència directa del Ministre de Cultura i Esports, Miquel Iceta.

Segons informa el mitjà digital Relleu, "el president Luis Rubiales va pregar a Jenni Hermoso que sortís amb ell en un vídeo que gravarien a l'aeroport de Doha demanant disculpes i explicant el que havia succeït en el lliurament de premis". No obstant això, la davantera del Pachuca, que va ser besada pel dirigent sense el seu consentiment, s'hi va negar.

Però l'assumpte no acaba aquí. Perquè davant la negativa d'Hermoso, va entrar en joc el seleccionador Jorge Vilda, que va tractar de mediar amb la família d'Hermoso, que viatjaven en el xàrter perquè la convencessin que el millor per a solucionar la crisi era que Jenni es pronunciés públicament al costat de Rubiales restant importància a l'assumpte. Però la futbolista i la seva família, s'han mantingut fermes en la postura de no tornar a parlar de l'incident i només celebrar la consecució del títol mundial.

Una maniobra que deixa en mal lloc, pitjor si cap, a Rubiales i al seleccionador Jorge Vilda, que hauria participat en la gestió per a minimitzar l'impacte del petó del directiu a la futbolista. I tot això coincideix amb l'exigència per a depurar responsabilitats del president Pedro Sánchez, de la vicepresidenta Yolanda Díaz i del Partit Popular, entre altres.

{"pollEmbed":{"title":"Enquesta | Hauria de dimitir Rubiales pel seu comportament durant l'entrega del trofeu del Mundial?","id":"91191136"}}