Tamara Ramos dona a conèixer la violència masclista que va patir per part de Rubiales

La primera dona que el va denunciar va ser ella

Explica la seva història per ajudar a totes les dones que es puguin trobar en aquesta situació en el món del futbol, per exemple, o en altres àmbits

Jenni Hermoso també està prenent mesures

Tamara Ramos denunciant a Rubiales

Tamara Ramos denunciant a Rubiales

Cristina Clopés

Cristina Clopés

La directora General del sindicat de Futbolistes OMN, Tamara Ramos, va patir maltractaments masclistes per part de Luis Rubiales quan ell, era el president del sindicat AFE. Humiliacions, cops i paraules molt dures i masclistes, aquestes són algunes de les situacions que va haver de viure Tamara.

La RFEF ha dit que les acusacions de Tamara són falses i a més a més, confirmen que es porten bé i tenen contacte i no entenen aquestes declaracions, ja que, fins i tot, fa poc li va demanar un lloc de feina a la Federació.

Tamara Ramos fa les declaracions en directe a 'El programa de Verano'. Segons Tamara, ella va ser la primera dona que va denunciar a Rubiales per assetjament laboral a la Federació, perquè davant de futbolistes masculins que tots coneixem: Piqué, Iniesta o Casillas, per exemple, havia fet comentaris masclistes, deixant-la com a 'prostituta'. 

'Rubiales té un caràcter dèspota, el qual riu de les situacions més amargues i fa humor negre de les situacions que són violència, per exemple, com el que feia amb Tamara Ramos' "tu has vingut aquí a posar-te les genolleres"...

Ningú mereix això i a sobre feia preguntes íntimes, "de quin color portes la roba interior?", tant a soles com davant de companys de la RFEF.

"Aquest home té molt de poder, som poques les dones treballant per la RFEF i això encara ho fa més complicat"

Ara decideix parlar i explicar la seva història perquè un personatge públic amb un càrrec tan elevat no pot assetjar sexualment a les dones i tractar-les com a objectes i menysprear-les constantment. Les agressions verbals també són violència de gènere, ja que són vexacions envers una persona i en aquest cas, de gènere.