La directora General del sindicat de Futbolistes OMN, Tamara Ramos, va patir maltractaments masclistes per part de Luis Rubiales quan ell, era el president del sindicat AFE. Humiliacions, cops i paraules molt dures i masclistes, aquestes són algunes de les situacions que va haver de viure Tamara.

La RFEF ha dit que les acusacions de Tamara són falses i a més a més, confirmen que es porten bé i tenen contacte i no entenen aquestes declaracions, ja que, fins i tot, fa poc li va demanar un lloc de feina a la Federació.

Tamara Ramos fa les declaracions en directe a 'El programa de Verano'. Segons Tamara, ella va ser la primera dona que va denunciar a Rubiales per assetjament laboral a la Federació, perquè davant de futbolistes masculins que tots coneixem: Piqué, Iniesta o Casillas, per exemple, havia fet comentaris masclistes, deixant-la com a 'prostituta'. 

'Rubiales té un caràcter dèspota, el qual riu de les situacions més amargues i fa humor negre de les situacions que són violència, per exemple, com el que feia amb Tamara Ramos' "tu has vingut aquí a posar-te les genolleres"...

Ningú mereix això i a sobre feia preguntes íntimes, "de quin color portes la roba interior?", tant a soles com davant de companys de la RFEF.

"Aquest home té molt de poder, som poques les dones treballant per la RFEF i això encara ho fa més complicat"

Ara decideix parlar i explicar la seva història perquè un personatge públic amb un càrrec tan elevat no pot assetjar sexualment a les dones i tractar-les com a objectes i menysprear-les constantment. Les agressions verbals també són violència de gènere, ja que són vexacions envers una persona i en aquest cas, de gènere.