Roben a casa de Sergio Ramos amb els seus fills dins

L'assalt es va produir fa una setmana mentre el jugador sevillista disputava un partit de la Champions League enfront del Lens francès

Sergio Ramos i Pilar Rubio

Sergio Ramos i Pilar Rubio / EP

EP

La Guàrdia Civil ha obert una investigació per un robatori a la finca L'Alegria, a Bollullos de la Mitación (Sevilla), residència del futbolista del Sevilla Sergio Ramos, dimecres passat 20 de setembre. Ni el jugador ni la seva dona, Pilar Rubio, es trobaven al domicili, però sí que hi eren els seus quatre fills amb les cuidadores.

Així ho ha avançat ABC i confirmat Europa Press de fonts de l'Institut Armat. L'assalt, segons ha avançat ABC, es va produir fa una setmana mentre el jugador sevillista disputava un partit de la Champions League davant del Lens francès. La seva dona estava fora de Sevilla per motius professionals.

Els lladres s'haurien emportat rellotges de luxe, joies, roba de marca i diners en efectiu. No és la primera vegada que Sergio Ramos és víctima d'un robatori en el seu domicili. El 2012, els lladres van assaltar el seu habitatge al barri madrileny de Conde Orgaz, on els assaltants no van poder emportar-se res perquè tant el futbolista com el seu germà René eren a dins.