L'Escala no pot mantenir l'avantatge contra la Muntanyesa (3-1)

Els d’Arnau Sala veuen tallada una dinàmica de tres partits consecutius sense conèixer la derrota a la lliga

L'onze titular de l'Escala al Municipal de Nou Barris

L'onze titular de l'Escala al Municipal de Nou Barris / FC L'Escala

Jofre Amargant Bosch

El Municipal de Nou Barris és un dels desplaçaments més complicats de la categoria. Guanyar-hi o tornar amb un resultat positiu està a l’abast de pocs equips. L’Escala va patir en primera persona la fortalesa i efectivitat de la Muntanyesa i va acabar perdent per 3 a 1, tot i avançar-se al marcador.

El conjunt d’Arnau Sala va sortir serè i concentrat. Els petits errors en pilotes aturades o opcions de transició donen ales als locals. El duel es va posar de cares per als blaugrana al minut 15. Genís Balaguer va estar atent per fer-se amb un refús a la frontal i connectar amb el cap amb Burama Danjo. El davanter va estar molt fi dins l’àrea per batre Fernández (15’). Control amb el pit i definició amb l’esquerra arran de pal. Un inici esperançador.

La Muntanyesa va començar a generar perill arran de la diana visitant. Peñalver va topar amb Quer en la primera ocasió, però després li guanyaria a la partida per igualar l’enfrontament (29’). Bona definició a dalt per evitar la sortida del porter cellerenc.

Els barcelonins tornarien a crear perill a la represa. Quer va treure una bona mà per evitar el gol de Linares només començar el segon temps. La Muntanyesa trobaria el premi del gol en el minut 68. Alarcón va agafar el rebot del primer xut per fer el segon gol dels groc-i-negres. Burama va tenir a prop l’empat, però es va tirar massa llarga la pilota abans de poder xutar.

La sentència arribaria en el minut 83. Howard-Ekum va rematar sol al primer pal una passada de s de la línia de fons. L’Escala perdria en aquest moment la possibilitat de puntuar per quarta jornada consecutiva, arribava la derrota tres partits després.