Polèmica al futbol base per un partit d'Infantils que acaba 41-1

Usuaris de les xarxes socials no es posen d'acord en si és correcte o no permetre aquests resultats tan amplis en categories de futbol base

Detall d'una jugada en un partit de futbol base

Detall d'una jugada en un partit de futbol base / ALEX GUERRERO

Polèmica al futbol base asturià. Aquest passat cap de setmana, el partit entre la UD Gijón Industrial i el Club Marino Luanco, de categoria infantil (12 - 13 anys), va acabar amb un resultat de 41 a 1 favorable al Gijón Industrial.

Un resultat que, a les xarxes ha suscitat molta polèmica. Per una banda, els que creuen que aquests resultats no s'haurien de permetre, que és massa abusiu i una falta de respecte cap al rival. Els partidaris d'aquest fet retreuen als entrenadors del Gijón Industrial no haver aturat abans aquesta sagnia de gols en un partit de futbol formatiu.

Per l'altra banda, els qui pensen que la falta de respecte és jugar contingut i evitant una golejada. Apunten que no s'han de sobreprotegir als esportistes i que perdent així també s'aprèn.

El reglament de la Federació Asturiana de Futbol davant aquest tipus de golejades estableix que només es pot guanyar per una diferència de 5 gols, per tant, oficialment el marcador és de 6 a 1, tot i que l'acta reflecteix el resultat real del partit.