Arrenquen les finals per l'Spar Girona

L'equip de Roberto té un partit transcendental segons les seves aspiracions

Marta Canella és l'única baixa de l'Spar Girona

En l'equador del partit hi haurà la presentació dels equips de la base

Giedre Labuckiené tirant a cistella durant en un entrenament d'aquesta setmana

Giedre Labuckiené tirant a cistella durant en un entrenament d'aquesta setmana / David Subirana/Spar Girona

Jan Torrent

Fontajau s’ha de posar elegant. Ha arribat el moment de la veritat. 

L’equip de Roberto Iñiguez torna després de la parada de seleccions amb un calendari replet de finals. Actualment, es troben en la quarta posició en la competició domèstica i demà rebran al segon classificat (18:10 a La Xarxa), el Casademont Saragossa, que es troba a una victòria del líder i a dues del conjunt gironí. Les aspiracions en la lliga impliquen vèncer i convèncer. 

Després d’un últim mes en què ha encadenat quatre victòries consecutives i, l’equip ha fet diverses passes endavant, en el joc ofensiu i, sobretot, en el defensiu, ha arribat el moment de saber quin és el nivell real de l’Spar Girona

En les següents jornades, els rivals reclamen la mateixa pretensió que el contincant de demà. València Basket, Perfumerias Avenida i la tornada de l’Eurocup contra el Galatasaray, lluny de Fontajau. Partits molt complicat, d’alta exigència física i mental i, sobretot, rivals amb les mateixes aspiracions a final de temporada. Els objectius poden veure’s afectats segons els resultats d’aquests enfrontaments. 

El Casademont Saragossa és un dels equips més en forma de la competició. El conjunt aragonés no sap el que és guanyar a Fontajau i buscarà fer-ho per allunyar-se una mica més en la classificació.

Entrenats per Carles Cantero, estan tenint un any vertiginós en resultats i, admirable en el joc. Segones en la Lliga Endesa i, per primera vegada, estan disputant l’Eurolliga, les quals es van classificar extremis pels quarts, allargant una mica més el somni europeu. A més a més, durant aquesta setmana van anunciar el fitxatge de la base nord-americana Khayla Pointer la qual podria tenir els seus primers minuts amb el seu nou equip.

 Tot això, sense gaire temps per analitzar el matx, ja que el dijous ve el Galatasaray per disputar el primer matx dels quarts de final de l’Eurocup. 

Sense Marta Canella, que continua sent baixa a causa d’una lesió al genoll, Roberto compta amb la resta de les jugadores pel matx. Primera final.