Íñiguez, abans del partit d'Eurocup: "Pensàvem que ens trobàvem en un altre nivell"

L'entrenador de l'Spar Girona reconeix que la derrota contra el Saragossa va ser "un pal" i confia que Fontajau impulsi l'equip en els moments de dificultat amb el Galatasaray

Ygueravide: «El partit contra el Galatasaray és la primera final de la temporada»

Roberto Íñiguez, a la sala de premsa de Fontajau.

Roberto Íñiguez, a la sala de premsa de Fontajau. / T.P.

Tatiana Pérez

Tatiana Pérez

Demà es viurà una nova gran nit europea a Fontajau. El pavelló ha penjat aquest matí el cartell de sold out per al partit d'Eurocup que enfrontarà l'Spar Girona amb el Galatasaray i que ha de servir per encarrilar l'eliminatòria en els quarts de final que es decidirà a Istanbul. El club ha informat que hi ha molt poques entrades disponibles, en funció dels seients que alliberin els abonats.

Roberto Íñiguez ha repassat l'actualitat de l'equip, després de la dura derrota contra el Saragossa (50-60), abans d'un dels partits més importants de la temporada.

L'EQUIP

"Ens ha costat recuperar-nos. Va ser un pal per tots. Pensàvem que estàvem capacitats per jugar més minuts seguits. Teníem una duresa mental millor de la que vam viure al partit. Ens ha de servir pel Galatasaray. És un partit molt important".

EL GALATASARAY

"El concec bé. És un grup de jugadores amb moltíssim talent. Són molt bones. Totes poden generar per talent individual. No crec que sigui un equip molt tàctic, però a base de talent anota molt fàcil. Els aspectes bàsics dels jocs els haurem de fer molt bé. MIllor que mai. Si correm, hem d’esprintar. La duresa mental quan el Galatasaray posi dos o tres punts seguits serà clau. Hem jugat partits molt importants després de Nadal com la victòria a la Seu, Estudiantes i Ferrol a fora. Per això, Saragossa va ser un pal perquè pensàvem que estàvem en un altre nivell".

EL PARTIT

H"em de fer el millor bàsquet possible. Quan el partit es posi dur, la confiança i capacitat de resposta hi ha de ser. El Galatasaray és un equip que ha pagat per jugar aquesta competició. L’Eurocup és fonamental. Tenen jugadores de rotació que serien titulars en qualsevol equip. Penso que podem eliminar-les cent per cent. Hem de jugar quasi tot el partit a un nivell alt".

DURESA MENTAL

"Podem parlar molt del rival. Però si no tenim capacitat de resposta en moments complicats del partit, el vent no sempre anirà a favor. Del primer que parlo malament és de mi. Estic fotut. El primer responsable és l’entrenador. La gent ve i dona suport. Mereix la pena lluitar. M’enfada veure que no estem on pensàvem". 

PASSAR PÀGINA

"Vam fer coses molt bé i les hem de repetir. Passar pàgina sense mirar cap a cap altre lloc. Hem de millorar-ho".

FONTAJAU

"Espero que la gent se’n vagi contenta. Només puc demanar a la gent, que puc demanar poc al públic de Fontajau, és que ens animi en els moments de dificultat per poder reaccionar".