Juan Fernández és el primer fitxatge del Bàsquet Girona

El pivot argentí va ser designat millor cinc jove de la temporada passada a l'ACB

Juan Fernández, en un partit amb el Río Breogán.

Juan Fernández, en un partit amb el Río Breogán. / EFE

Redacció

Juan Fernández (2002, 2,10m) s'ha convertit en el primer fitxatge del Bàsquet Girona 2024-25. El club ha anunciat aquest migdia la incorporació del pivot argentí amb passaport espanyol, de 21 anys, procedent del Río Breogán.

El nou jugador de l'equip de Fotis Katsikaris va començar al Club Atlético Unión de la ciutat de Santa Fe, on néixer. Posteriorment, va passar al Fuenlabrada el 2019 i va debutar a la lliga ACB amb l’Urbas Fuenlabrada el 14 de novembre del 2021 en el derbi contra el Real Madrid.

A la seva primera temporada completa a la lliga ACB amb el Carplus Fuenlabrada, va aconseguir 6,4 punts i 2,9 rebots per partit. Els números d’aquesta temporada amb el Río Breogán són 8,5 punts, 4,2 rebots i 0,9 assistències per partit.

Juan Fernández ha format part, des de molt jove, dels combinats nacionals argentins, sent convocat per la selecció absoluta a les últimes finestres FIBA.

Aquesta temporada, Juan Fernández, després de la votació d'entrenadors, jugadors, mitjans i aficionats, va ser designat en el Millor Cinc Jove de la lliga ACB 2023-24.