Imatge de la 'nova amiga' de Piqué

Els companys de Sálvame segueixen desvetllant detalls sobre tot allò relacionat amb la ruptura del futbolista i Shakira, per això van fer un retrat robot de la nova amiga del jugador

Gerard Piqué

Gerard Piqué / Twitter

Julian Moreno

S'està parlant molt de la situació sentimental de Gerard Piqué. En qüestió de dies tot ha anat molt ràpid: rumors, confirmació de la ruptura i especulacions de tota mena a nivell familiar, personal o econòmic.

A més, Sálvame segueix desvelant detalls del cas, des de la inicial de la noia que hauria precipitat la fi de la relació entre Piqué i Shakira fins a la seva descripció física.

"Té uns pòmuls molt marcats, em sembla molt característica la forma de la cara, té una cara molt marcada, no és d'aquelles nenes amb cara de nineta. És com molt nena, de samarreta molt bàsica, però quan s'arregla és molt exuberant", va explicar la col·laboradora Laura Fa.

Laura Fa, la periodista que va donar l'exclusiva de la ruptura, també va apuntar que "la relació amb ella és prou important per trencar un matrimoni" i assegura que "apostaria que aquesta noia no ha trepitjat la casa de Shakira, però sí el pis de solter de Piqué".

El retrat robot de l'amiga de Piqué

El retrat robot de l'amiga de Piqué / Sálvame

A propòsit d'això el programa va fer una mena de retrat robot, que si bé no ens assegura res respecte a conèixer la identitat de l'amiga de Piqué, el nom de la qual sabem que comença per 'C', sí que ens acosta una mica més a conèixer la seva aparença.