Fa uns dies que Rosalia va treure la seva nova cançó 'Tuya' i els seus seguidors van començar a fer especulacions sobre els significats de la lletra, afirmant que la cantant catalana va tenir una relació sentimental i sexual amb l'actriu Hunter Schafer.

Una nit de passió entre dos amigues que ja feia temps que es desitjaven

Rosalia i a Hunter se les ha vist juntes en diverses imatges i moments importants per la cantant. Aquestes "cites" entre ambdues eren molt més freqüents quan la cantant no tenia una relació amb Rauw Alejandro. Des que la cantant va començar a mantenir una relació sentimental amb el porto-riqueny, la relació amb Hunter sembla que va disminuir de forma considerable, tot i que, a vegades encara, se les veu juntes perquè són amigues.

Dani Moreno, 'El Gallo', i Cristina Boscá en el programa 'Anda Ya!' han preguntat a Rosalia sobre aquesta especulació i la seva resposta ha estat clara i ha deixat a tots els seus seguidors amb la mel als llavis, "amb lo bonic que és que cadascú es creï la seva història... a mi m'encanta. Com a escriptora, m'agrada que els altres es creïn les seves propies pel·lícules. Mai trencaré la màgia sobre si 'això és ficció o si això és personal'".

Així doncs, ens quedem amb la incertesa sobre si l'actriu d'Euphoria i la cantant catalana han estat parella en secret, amants d'una sola nit, amigues i amants o de si Rosalia és bisexual. La imaginació és la part més important per crear una història, depèn l'experiència de cadascú, la història serà explicada en una versió o altra. I ara tu, què en penses?