Polèmica en directe: Susanna Griso protagonitza un comentari inesperat sobre una reportera

La presentadora de 'Espejo Público' crida l'atenció amb una frase que es va sentir quan pensava que el seu micròfon estava apagat

Susanna Griso

Susanna Griso

Bruna Segura

En un moment inesperat, mentre una reportera de 'Espejo Público' entrevistava en directe a Erik, un jove que va quedar tancat al bany abans de començar l'examen de les oposicions, la presentadora del magazín, Susanna Griso, va pronunciar una frase que es va sentir perfectament, tot i que ella pensava el contrari.

"Perdoneu-me, però aquesta noia, que ni tan sols sé com es diu, no m'interessa veure-la", va exclamar la periodista durant la retransmissió.

En sentir el comentari inesperat, la reportera i l'entrevistat es van quedar en silenci durant uns segons, amb una expressió perplexa, tractant de comprendre el que estava passant al plató.

"Sí, Erik!", es va sentir dir el copresentador del programa, Diego Revuelta, que va haver d'intervenir perquè l'entrevista continués. No obstant, aquest estrany moment es va difondre com pólvora a les xarxes socials, donant peu a tota mena de teories: Susanna Griso estava menyspreant la reportera del seu magazín?

Des d'Atresmedia ho neguen això, entre altres coses perquè Griso es va referir a la reportera pel seu nom quan li va donar pas. Fonts del grup de comunicació expliquen que el comentari de la presentadora era en referència a un dels temes que tractarien a 'Espejo Público' més tard.

Aprofitant que s'estava emetent l'entrevista a Erik, la periodista va contactar amb el seu equip per avançar-se als propers continguts del magazín. "Tenia una conversa paral·lela amb l'equip de control sobre un altre dels temes que vindrien al programa", expliquen des d'Atresmedia per contextualitzar aquesta frase de la presentadora que ha generat tantes teories entre l'audiència.