Enxampen Irina Shayk amb aquest conegut exjugador de futbol

Irina Shayk i Bradley Cooper van posar punt final a la seva relació el 2019

Emma Ferrara

Després de quatre anys junts i una filla en comú, Irina Shayk i Bradley Cooper van posar punt final a la seva relació el 2019. Durant aquest temps, a tots dos se'ls ha relacionat amb altres famosos, i fins i tot se'ls ha vist junts més d'una vegada, deixant a l'aire una reconciliació.

Ara s'especula sobre un possible idil·li entre Tom Brady i la model, ja que aquest cap de setmana han estat fotografiats en actitud còmplice. Cal recordar que l'exjugador de futbol americà es va divorciar de Gisele Bundchen el mes d'octubre passat després de 13 anys de matrimoni i dos fills en comú.

Segons ha publicat el portal 'TMZ' en exclusiva, Irina Shayk va passar la nit a casa de Tom Brady aquest cap de setmana passat. Alguns càmeres van captar divendres a l'exquarterback recollint la model a l'Hotel Bel-Air, i es van desplaçar fins a casa seva.

L'exparella de Cristiano Ronaldo no va sortir de casa seva fins a les 9.30 hores del matí, i ho va fer amb el nord-americà que la va tornar a portar a l'hotel. Tots dos van ser captats en un Rolls-Royce amb moltíssima complicitat, somriures i carícies.

Els rumors entre ells van començar fa un mes quan van coincidir al casament de Joe Nahmad i Madison Headrick. Una font va assegurar que Irina va estar molt pendent de Tom, però el representant de la model va desmentir la informació.