Tamara Falcó serà la pròxima mare en el clan Presley?

La seva germana Anna Boyer tindrà el seu tercer fill a l'abril

La petita de clan està molt feliç amb el matrimoni i té ganes de ser mare

Íñigo Onieva i Tamara Falcó seran pares el pròxim any?

Íñigo Onieva i Tamara Falcó seran pares el pròxim any?

P.O.

La relació entre Tamara Falcó i Iñigo Onivera sempre està en el punt de mira i no és per menys: la infidelitat d'Iñigo i les suposades amants que han anat sortint després, no diuen res de bo sobre aquest jove. Tot i això, la marquesa de Grinyón, va decidir casar-se amb ell i perdonar-lo. Ara, la jove té 42 anys i diu que des que es van casar és molt feliç. A més, li estan sortint un munt de projectes professionals i continua amb la idea que vol ser mare; sense pressió, però el rellotge corre en contra.

Futur embaràs

Sens dubte, un dels propòsits per al 2024 serà convertir-se en mare. Cosa que no amaga perquè ho està desitjant. Encara que, confessa que tampoc se sent pressionada perquè està gaudint al màxim d'aquesta etapa com a acabada de casar. "La veritat és que prego tot el temps i si ha de ser, serà i si no, no. La veritat és que estic feliçment casada, ara mateix estic vivint un moment superbonic, així que no ho sé. Sense pressió, sense pressió. El que Déu vulgui” explica amb sinceritat, reconeixent que a la seva mare li faria “molta il·lusió” que la convertís en àvia de nou “perquè li encanten els nens”.

"Qualsevol nen és una benedicció, sigui nen o nena" ha afegit, admetent que de moment ni ella ni Íñigo tenen instint paternal: "No sé, imagino que es desenvoluparà si som pares. Ara mateix, amb els nebots, fenomenal. Però és clar, amb els nebots és molt fàcil perquè te'ls deixen banyats, nets, qui els fa les esbroncades són els pares. És molt fàcil ser tiets” afirma.

Tamara ens sorprendrà?

Tamara ens sorprendrà? / freepik

La seva germana, tercer embaràs

Després de gaudir d'un Nadal molt especial per l'anunci de l'espera del seu tercer fill amb Fernando Verdasco, Anna Boyer no pot estar més feliç. El nadó naixerà a l'abril, però encara no han decidit el nom.

Demostrant que no hi ha repte que se li resisteixi, la benjamina del clan Preysler debuta a la petita pantalla al reality de TVE 'Bake off, famosos al forn', on competirà amb altres celebrities com Rocío Carrasco, Terelu Campos, Alba Carrillo o el seu germà Julio José Iglesias per demostrar que ha nascut per a la rebosteria.

Anna confessa que està encantada: "Nosaltres des del principi ja teníem idea de ser família nombrosa, així que amb moltes ganes. Un altre nen. I els meus fills encantats, perquè és clar, jo sempre 'nosaltres volem un altre nen per continuar jugant' i un altre nen, un altre nen". "Estic de cinc mesos i escaig, però el nom encara no sabem. Tenim moltes opcions, però no l'hem decidit" ens ha explicat molt il·lusionada.

Presumint de la seva incipient "panxeta" amb uns pantalons morats i un suèter lila amb detalls de pedreria, Anna admet que, encara que porta bé l'embaràs i ha pogut compaginar el seu estat amb els enregistraments del programa, això li ha passat factura. "No sé si és el millor timing amb els enregistraments, oi? És que estic molt cansada i jo normalment en els meus embarassos dormo moltíssim, moltíssim. Em demana el cos dormir molt i bé, doncs no està sent del tot possible" confessa, assegurant que ha estat "un repte extra que continuem vivint".

I com la mare s'ha pres l'arribada d'un altre noi a la família? Com assegura, "està feliç perquè al final per a nosaltres l'important és que estigui sa, que vingui amb salut tan bé com sigui possible". "I a Fernando li encanten els nens i és molt petit, així que li he encantat" afegeix.

Després del seu embaràs, tots esperen que ara Tamara segueixi els seus passos, però com assegura l'Anna, "ella s'acaba de casar, encara té temps". "Ha de gaudir del matrimoni i no tenir cap pressió" conclou.