El Girona ha emès aquesta mateixa tarda un comunicat mèdic explicant l'estat físic del munt de jugadors de la primera plantilla que arrosseguen problemes físics. No hi ha terminis ni dates per a ningú en concret, però sí que s'ha afegit una mica de llum en un tema que, ahir després del 2-1 contra el Rayo Vallecano, mostrava un munt d'incògnites. Qui fa més mala pinta és Portu. El davanter va lesionar-se a la segona meitat i pateix un problema muscular al seu múscul isquiotibial. Està pendent d'una ressonància que se li realitzarà aquest dimarts.

També se'ls ha de fer proves mèdiques a Aday i Juanpe. El primer pateix un cop al genoll, mentre que el central té una sobrecàrrega al maluc. En canvi, Àlex Granell i Cristhian Stuani, segons el comunicat, "continuen a bon ritme el seu procés de recuperació". No se'ls espera aquest dimecres a Vitòria pel partit de Copa, però podrien reaparèixer el dissabte a Mestalla.

De Gorka Iraizoz, baixa en els dos últims partits de Lliga i també en l'amistós de fa poques setmanes contra el Toulouse, no se'n diu pas res. L'altra baixa és la de Johan Mojica. El colombià, amb un greu contratemps al genoll, ha dit adeu a la temporada.