Gumbau: «Si fem bé la feina, estic segur que ens en sortirem»

El gironí reconeix que ja no hi ha marge d'error però confia en les possibilitats de ser sisè

Girona

Gerard Gumbau és un dels homes importants al vestidor del Girona. El de Campllong és indiscutible per a Francisco i un jugador que quan parla es fa escoltar. Ahir, Gumbau va comparèixer en videoconferència de premsa i va dir coses més que interessants sobre el moment actual del club. Per al gironí, «ja no hi ha marge d'error» si es vol aspirar a lluitar pel sisè lloc. Ena quest sentit però i tot i la distància de 7 punts respecte el Rayo Vallecano, Gumbau està convençut de les possibilitats de l'equip. «Si fem bé la feina i estem com hem d'estar, estic segur que ens en sortirem», deia. «Tenim bon equip, bona plantilla i hem de buidar-nos per guanyar. No hi ha més volta de full. No hi ha cap altra opció, perquè si no, se'ns escaparà», afegeix.

Per a Gumbau, això sí, no serveix de res, al contrari, mirar la classificació. De fet, ahir confessava que només la mira «quan guanyem». Amb el partit a Valleacs d'aquí a quinze dies, Gumbau no en vol sentir a parlar. «Tant de bo hi estiguem més a prop, però ens equivocaríem si pensem a tres partits vista. Cal focalitzar-nos el en el pròxim, que és l'Albacete. Encara que pugui sonar a tòpic, és clau centrar-se en el partit a partit», recorda.

Aquests darrers partit, arran del canvi de sistema de Francisco, Gumbau ha hagut d'actuar de central a l'eix uns quants cops. El migcampista de Campllong és sincer i reconeix que se sent «més incòmode» jugant de central que no pas al mig. Ara bé, les baixes de Bueno i Bernardo Espinosa, per sanció, fàcilment poden tornar-lo a situar a l'eix al costat de Juanpe i qui sap si Calavera, Luna o fins i tot el juvenil Arnau Martínez. «Aquest sistema ens aporta equilibri i profunditat que és bo. Incomodem els rivals amb sortida de pilota i també tenim més arribada a l'àrea», destaca el dorsal 24 blanc-i-vermell.