Míchel: "Dovbyk és un jugador diferencial"

Les valoracions de l'entrenador del Girona

Míchel Sánchez, durant l'estada a Manchester.

Míchel Sánchez, durant l'estada a Manchester. / GIRONA FC

Jordi Bofill

Jordi Bofill

DOVBYK

"Dovbyk és un jugador diferencial. No sap l'idioma, no s'ha entrenat, ha sortit al camp sense saber què havia de fer... Aquest matí estava signant els papers, encara no està al Girona. Hem d'anar a poc a poc, però ens dona alternatives diferents del que tenim. Les expectatives estan molt elevades amb ell, però no cal posar pressió. Tant ell com Tsygankov ens fan millors. I amb la resta de debutants, els futbolistes són cent per cent de la nostra idea. Em faciliten molt la feina, molt".

FITXATGES

"Ens falta un jugador més al mig del camp, però estem a prop de tancar plantilla. Estic satisfet, ara queda reafirmar en la Lliga el que estem fent. No tinc sensacions negatives ni que hi hagi res que em faci perdre la son. L'equip està per competir ja i per fer-ho al cent per cent, sense excusa. Davant pot arribar algú més, també; i ens podem trobar amb alguna sortida".

TIMMING

"No ens volem equivocar. La direcció esportiva sap què volem i intentarem fitxar un jugador de pes. No sé quan arribarà, però estem en això i espero que arribi algú important".

SORTIDES

"No cal patir per jugadors importants. No ho diré al cent per cent, però crec que no. Ara, d'altres sí que marxaran. Hi haurà jugadors que tindran menys minuts i cal veure què fer. No tots tindran l'espai necessari per desenvolupar-se".

BASE

"L'any passat, els jugadors van arribar molt al final del mercat, i teníem molts lesionats. La base d'aquest curs ja està i això és molt important, perquè li dona continuïtat. Els jugadors ja tenen assimilats molts conceptes del joc. Tenim una base sòlida i els fitxatges s'adapten molt bé".

PLANTER

"El treball del futbol formatiu és excepcional. Volíem portar un extrem, però pensem que Jastin, Joel i altres ens poden aportar. El que han fet provoca que pensem ell. Llàstima de la desgràcia de Jastin, que pateix un esquinç i s'estarà unes tres setmanes de baixa. Però aquest estiu ha dit 'aquí estic'. I avui dia ens podem plantejar altres coses".

BALANÇ

"Estic molt content amb la pretemporada i el treball de l'equip. Els jugadors estan molt connectats i preparats. No deixa de ser la pretemporada, però es veu que l'equip connecta i és el més rellevant. I cal fer proves: Couto, Savinho, Tsygankov... La plantilla és molt rica tàcticament, hi ha molts futbolistes que poden jugar en diverses posicions. En el dia a dia, aquest grup entrena molt bé. Tant de bo es vegi en competició".