El Girona farà un homenatge a Eloi abans del partit contra el Getafe

El migcampista gironí és una llegenda del club i la setmana passada va anunciar la seva retirada del futbol

Els jugadors mantegen Eloi en el seu últim partit a Montilivi.

Els jugadors mantegen Eloi en el seu últim partit a Montilivi. / MARC MARTI

T.P.

Com no podia ser d'una altra manera, el Girona farà un homenatge a Eloi Amagat aquest diumenge abans del partit contra el Getafe (19.00 hores). El club ho ha anunciat aquest matí arran de la decisió que va fer oficial la setmana passada el migcampista gironí sobre la seva retirada del futbol als 38 anys.

Eloi és tota una llegenda al Girona, havent-se convertit en un dels jugadors més importants de la història de l'entitat de Montilivi després de ser l'únic que ha defensat els colors blanc-i-vermell a Tercera, Segona B, Segona i Primera. D'aquesta manera, el gran capità podrà rebre el reconeixement de l'afició per la seva llarga trajectòria des de la gespa de l'estadi. En aquest sentit, el club demana al públic que assisteixi amb temps a l'estadi per poder regalar un comiat més que merescut al ja exjugador que és un fidel seguidor de l'equip.

L’últim cop que va jugar a Montilivi com a jugador del Girona, la temporada 2017-18, també va poder acomiadar-se per la porta gran jugant els últims minuts del partit contra el València.