Míchel: "Estic molt satisfet amb la plantilla; el club ha fet un pas endavant"

 El tècnic aprova amb nota el mercat del Girona i assegura que Portu, Èric Garcia i Solís preparats per jugar demà contra el Las Palmas

Míchel: "Estic molt satisfet amb la plantilla; el club ha fet un pas endavant"

Míchel: "Estic molt satisfet amb la plantilla; el club ha fet un pas endavant"

Marc Brugués

Els tres últims fitxatges del Girona, Jhon Solís, Portu i Èric Garcia estan disponibles per Míchel per debutar demà contra el las Palmas. El tècnic només té les baixes de Borja García, Toni Villa i Jastin, lesionats, i podrà comptar amb Yangel Herrera. Míchel ha reconegut avui que està "molt satisfet" amb com ha quedat la plantilla després dels darrers moviments i ha subratllat "el pas endavant" que ha fet el Girona aquesta temporada.

PLANTILLA

Estem molt contents de la jornada d'ahir. Hem perdut jugadors importants com Bueno, Romeu, Castellanos, Riquelme, Javi, Manu..., però el club ha fet un pas endavant i confeccionat un equip molt bo. Estem molt satisfets perquè ha quedat una plantilla compensada a totes les línies i podem fer una gran temporada.

SANTI BUENO

El futbol és així. Hem viscut la seva millor versió. Ha crescut amb nosaltres i ha fet un pas endavant cada temporada. Si volem créixer, era una oportuntiat per a nosaltres i ell. No puc frenar ni oposar-me a situacions de mercat bones per tothom.

ÈRIC GARCIA

Ens donarà un futbol que és molt necessari. Té un nivell pel qual era impossible signar-lo si ell no hagués volgut venir. És diferent de Sant però amb unes característiques que milloren molt l'equip. Al cap hi tinc la construcció del joc i en aquest concepte és un dels millors del món en la sortida de la pilota. Per això és aquí.

SOLÍS

Solís és un migcampista que pot fer de 6 o de 8. És molt jove. Ens ajudarà en futbol èrò també en patrimoni. L'hem comprat a ell, Dovbyk, Herrera, tenim Miguel Gutiérrez, Aleix Garcia en propietat...L'etiqueta de ser el substitut de Romeu no és bona per a ell ni per ningú. És un altre tipus de jugador. Té unes característiques molt bones en defensa i en atac. Té cames per defensar i qualitat per atacar. Ens ajudarà i estem tranquils.

PORTU

Ha perdut calés vinguent. Volíem gent que tingués ganes d'estar aquí. Ell en té i per això hi és. Ens dóna profunditat, agressivitat, treball i gol. Pot jugar en tres o quatre posicions i al vestidor també és clau perquè és bona gent. Hem perdut jugadors amb personalitat i ell ajudarà en això. La bona gent fa bons equips. El vestidor està fort.

ARÀBIA

Considero que no hem de patir, però el mercat d'Aràbia encara està obert.

LAS PALMAS

Contra el Getafe vaig dir que la possessió no era important. Ara serà diferent. necessitem fer un partidarro amb la pilota i tenir-la sobretot a camp contrari. Ells són capaços de fer-te estar a disgust al camp si tenen la pilota. Caldrà ser agressius i intensos en la pressió.

PIVOTS

Ara hem canviat una mica la manera de juga. Juga Aleix al pivot amb Iván o Yangel. També tenim Ibrahima i poden jguar-hi David López o Arnau. Tenim un equiparro i l'objectiu és continuar a Primera per tercer any i després fer la millor puntuació. Hem d'anar pas a pas i no pensar en arribar a Europa ni coses estranyes, perquè l'equip no està fet per això. La lliga ens posarà al nostre lloc. Estem preperats per competir a la lliga i estem convençuts que la nostra gent estarà orgullosa i se sentirà represetada per nosaltres.

GRAN COMENÇAMENT

Les dinàmiques són més llargues sempre dic. Fer un 10 de 12 seria una gran puntuació per anar tranquils a l'aturada i poder continuar treballant. Serà un partit molt difícil. No vull pensar en rècords ni cap història. Las Palmas està fort i hauria pogut guanyar qualsevol dels partits que ha jugat.

PLANTILLA

Considero que tenim un equiparro. Mantenim el cor del Girona amb Bernardo, Juanpe, Juan Carlos, Stuani, Borja...Els joves tenen ADN gironí com Valery, Arnau, Selvi, Ibra... i els nous volien ser aquí. Estem preparats per competir. 

TEMES