Montilivi cada cop engresca més gent

Un total de 23.403 persones han assistit aquest estiu a l’estadi coincidint amb les dues primeres jornades de Lliga delGirona com a local

Les xifres d’espectadors s’incrementen en gairebé 1.500 espectadors respecte la temporada passada

Espectadors al Gol Sud amb la nova grada supletòria.

Espectadors al Gol Sud amb la nova grada supletòria. / ANIOL RESCLOSA

Tatiana Pérez

Tatiana Pérez

A partir de demà el Girona posarà a la venda les entrades (amb prioritat per als socis) per al partit contra el Reial Madrid en el que serà, amb total seguretat, un dels duels amb més demanda de tota la temporada 2023/24. Montilivi ha batut rècords d’assistència en les darreres ocasions que el conjunt blanc ha trepitjat l’estadi i tot apunta que enguany continuarà sent igual, sobretot tenint molt recent el dolç record que va deixar la històrica golejada per 4-2 amb un pòquer de gols de Taty Castellanos (ara a la Lazio) en l’última visita dels de Carlo Ancelotti. Les altes xifres d’assistència a Montilivi, però, ja no són només una «anècdota» de partits tanscendentals com per exemple ho poden ser el del Madrid, Barça o jugar-s’hi alguna cosa important a la Copa del Rei. La gent cada vegada s’engresca més a l’equip de Míchel, que se supera a sí mateix des de la segona posició de la classificació amb un total de 10 punts de 12 possibles per signar un inici immillorable.

El tècnic sempre parla de fer sentir orgullosa a l’afició per créixer junts. El futbol del Girona enganxa qualsevol i les proves s’han fet evidents aquest inici de temporada, no només a nivell classificatòri, sinó també amb una millora considerable dels registres d’assistència a Montilivi. Les dades parlen per si soles després dels dos primers partits de Lliga que el conjunt blanc-i-vermell ha disputat com a local.

Entre els 11.784 espectadors que van presenciar la inauguració d’aquest curs a l’estadi contra el Getafe (3-0) i les 11.619 persones que van acompanyar l’equip un diumenge a les dues del migdia amb Las Palmas (1-0), sumen un total de 23.403 assistents els quals superen amb escreix els 21.969 que hi va haver el passat exercici coincidint amb el retorn del Girona a Primera Divisió. Aleshores, 10.640 persones van anar a veure el primer partit també contra el Getafe (3-1) i 11.329 van animar-se en el segon duel davant el Celta (0-1).

Les prop de 1.500 persones que hi ha hagut de més respecte aquest inici de temporada i la passada evidencien que la gent té ganes de veure en acció al Girona de Míchel i que cada cop més seguidors s’engresquen a anar a Montilivi.

En aquest sentit, l’augment de les xifres també van en sintonia amb una temporada que ja es preveia històrica abans que comencés amb un rècord absolut d’abonats: 9.700. El Girona ha aprofitat el procés de consolidació Primera per seguir ampliant la seva massa social i, de retruc, que hi pugui haver més gent a Montilivi. Aquest estiu l’estadi ha tornat a incrementar la seva capacitat amb la instal·lació de la nova grada supletòria al Gol Sud.

Els pròxims partits com a local seran el dissabte 23 de setembre contra el Mallorca (14.00 hores) i l’esperada visita del Madrid el dissabte 30 (18.30 hores).

Subscriu-te per seguir llegint