Valverde: «Que el Girona sigui líder és una mitja sorpresa»

El tècnic de l’Athletic diu que un triomf demà a Montilivi els donaria «moltíssim» per a les aspiracions europees

Valverde saluda Míchel en el duel del curs passat a Montilivi

Valverde saluda Míchel en el duel del curs passat a Montilivi / Aniol Resclosa

Efe/DdG

Ernesto Valverde, entrenador de l’Athletic Club, considera que la posició de líder que ocupa el Girona és «una sorpresa, però a només «mitja» perquè la temporada passada «ja es veia que estarien bé» i veient jugar a l’equip de Michel Sánchez «no sembla que sigui tanta sorpresa».

«Els números són impressionants. Guanyar onze partits de tretze no diré que no sigui sorpresa perquè són de fer 100 punts, però rendeixen en defensa i atac i encara que vagin perdent no es posen nerviosos. Continuen fent el seu joc i tenen gran capacitat resolutiva», ha destacat Valverde avui en la conferència de premsa prèvia al partit. 

«El que està fent és per absolut mereixement», va afegir l’exentrenador del Barça i de l’Espanyol, que va admetre que una victòria a Montilivi els donaria «moltíssim» i els acostaria a l’objectiu marcat a curt termini que és el d’almenys mantenir al final de la primera volta la plaça europea que ocupen ara. «Intentarem negar-los l’atac i que hagin de suar per generar-nos ocasions», avançava.