El Girona torna a ser líder amb l’empat davant l’Almeria

Els de Míchel sumen 49 punts i atrapen la puntuació de la temporada passada en què van acabar al 10è lloc

Yan Couto es perseguit per Akieme en una acció del partit.

Yan Couto es perseguit per Akieme en una acció del partit. / EFE/CARLOS BARBA

Tatiana Pérez

Tatiana Pérez

Ja ho ha dit Míchel que el millor del partit d’aquesta tarda ha estat el punt sumat, després d’empatar sense gols davant el cuer Almeria (0-0). El Girona es manté imbatut a domicili i, a més a més, torna a ser líder en solitari de Primera Divisió. El conjunt blanc-i-vermell recupera el primer lloc de la classificació en l’inici de la segona volta de la competició, amb un total de 49 punts fruit de 15 victòries, 4 empats i 1 derrota.

D’aquesta manera, els gironins sumen un punt més que el Reial Madrid -fins ara ambdós equips estaven empatats sent colíders. Els d’Ancelotti tenen pendent la 20a jornada de la lliga perquè participen a la Supercopa d’Espanya i recperaran el partit davant el Getafe el pròxim dijous 1 de febrer.

Els números del curs passat

L’extraordinària temporada que està fent el Girona es plasma a la classificació. Amb l’empat al Power Horse Stadium (0-0), els de Míchel sumen 49 punts i atrapen la puntuació que van aconseguir la temporada passada i que els va servir per acabar en una meritòria 10a posició. Així doncs, amb 20 partits disputats, els blanc-i-vermells han aconseguit els mateixos punts que van fer el curs passat amb 38 partits.