Juanpe i Arnau s'uneixen al maldecap defensiu

El central canari està pràcticament descartat per rebre el Sevilla, i el lateral encara és dubte

Juanpe i Arnau, titulars contra el Rayo

Juanpe i Arnau, titulars contra el Rayo / MARC MARTÍ

Jordi Bofill

Jordi Bofill

Els problemes a la línia defensiva del Girona s'amunteguen. Contra el Rayo VallecanoJuanpe i Arnau van ser canviats al descans per problemes físics. «Arnau té un problema a la planta del peu i Juanpe al bessó», comentava Míchel, amb cara de preocupació, a la sala de premsa de Montilivi minuts després d'acabar el partit. Ahir, tots dos van ser sotmesos a proves. Mentre el central canari està pràcticament descartat per al partit contra el Sevilla, el lateral català encara manté l'esperança de participar.

Per contrapartida, a part de l'aparició d'Antal Yaakobishvili, Míchel espera comptar amb Èric Garcia, que haurà de forçar la màquina per ser titular al costat de Daley Blind. Aquesta seria la fórmula per substituir Juanpe, atès que David López està lesionat i sancionat a la vegada i Bernardo va marxar del club. Arnau, que també podria fer de central arribat el cas, potser no pot fer ni de lateral. S'espera, però, que pugui mantenir el seu lloc a l'onze. En principi, només patia una sobrecàrrega, malgrat que se li va fer una ressonància per assegurar. En el lateral sí que el tècnic madrileny té diferents variants, sent la més lògica la presència de Yan Couto. El lloc del brasiler, que darrerament ocupava la baixa de Tsygankov, l'ocuparia l'extrem ucraïnès, ja recuperat. A les bandes, Míchel també pot fer ús de Valery o Savinho, que va completar els noranta minuts després de començar el partit a Almeria del cap de setmana des de la banqueta.

El director esportiu, Quique Cárcel, tret que no aparegui una oportunitat de mercat, no té previst reforçar la línia defensiva com a una prioritat. El focus se centra en el mig del camp. Tal com va avançar la Cadena Ser, el nom principal que hi ha ara mateix sobre la taula és el del futbolista català del Getafe, Carles Aleñá. Veurem com avancen les converses, que s'intensificaran els pròxims dies. Ibra Kebé, d'altra banda, marxarà de forma imminent al Mirandés a Segona Divisió.

Subscriu-te per seguir llegint