La confessió de Portu que assoleix 15.000 "likes" a l'Instagram de la Liga

El jugador explica quina ha estat la seva relació amb el club quan va haver de marxar i com es veu quan es retiri

Dovbyk necessita la meitat de temps per superar un rècord d'Stuani

Portu fent tocs a la pilota al PGA de Caldes

Portu fent tocs a la pilota al PGA de Caldes / David Aparicio

Cristian Portugués, conegut com Portu, ha generat una reacció multitudinària a les xarxes socials amb una confessió que ha aconseguit més de 15.000 likes al compte d'Instagram de La Liga, aixó com al Tik Tok o al canal de Youtube de DAZN.

Portu, que va arribar al Girona FC quan el club es trobava a Segona Divisió, va jugar un paper fonamental en l'ascens a Primera Divisió i, posteriorment, va prendre la decisió de marxar. Ara, en el seu retorn, ha liderat el Girona FC en diversos moments clau que han situat els gironins a la part més alta de la classificació.

"Per a mi és increïble. Des del moment que vaig marxar, sabia que, en certa manera, era bo per a les dues parts. No obstant això, una part del meu cor ha estat sempre aquí. Fa algunes setmanes ja vaig afirmar que em sentia aficionat del Girona", va expressar Portu recordant una recent entrevista a Diari de Girona.

Portu: "El dia que em retiri, animaré el Girona"

Laia Bodro Colomer / Marc Brugués

El capità del Girona FC ha tornat a explicar que, malgrat la seva marxa del club, ha mantingut sempre un fervent amor pel Girona, considerant-se un autèntic aficionat. El futbolista, ara amb el braçalet de capità, ha manifestat que el Girona és el club pel qual es considera un veritable fanàtic, experimentant un sentiment de pertinença extraordinari. "Per a mi, el Girona és ara mateix el club del qual sóc un autèntic aficionat. Em sento com un jugador de la cantera, amb un fort sentiment de pertinença. Quan arribi el moment de deixar el futbol, seré del Girona fins a la mort i continuaré veient-lo, per descomptat", va afirmar amb emoció.

Aquesta confessió a microfon obert ha captivat l'atenció dels seguidors de tot el món, que han respost amb entusiasme a la publicació de Portu a les xarxes, fent-la viral i situant-la en el centre de l'atenció mediàtica.