Míchel: «El Mallorca és el just vencedor»

El tècnic raona que les baixes a l’eix no són la conseqüència de la derrota ilamenta l’eliminació de la Copa, on no es podrà fer història

Reconeix que Aguirre li guanya la partida amb el plantejament del partit

Míchel mira al terra, trist per la derrota.

Míchel mira al terra, trist per la derrota. / EFE/CATI CALDERA

Tatiana Pérez

Tatiana Pérez

Amb un to baix, fumut per la derrota i, sobretot, per estar fora de la Copa del Rei. Míchel va reconèixer clarament que Aguirre li va guanyar la partida en els quarts de final. Ahir es va acabar amb la possibilitat de fer història amb el pas a semifinals, això va ser el que més greu li va saber al tècnic. Perdre es podria perdre. Són humans.

«Han posat doble punta i han defensat molt bé, sobretot les situacions de Savinho i Tsygankov. No hem estat capaços de trencar la línia i hi ha hagut moltes pèrdues. Hauríem d’haver treballat millor les transicions i defensar amb la pilota lluny de la nostra porteria. És responsabilitat meva», va reconèixer Míchel.

Per a ell, l’eliminació de la Copa «representa que som un equip que pot perdre, n’hi ha pocs que no ho fan.»: «Portàvem quatre mesos sense perdre, és molt. Els jugadors són meravellosos. Aquesta derrota no és com la del Madrid a la Lliga, sinó que ens treu d’una competició molt maca i en la qual podíem fer història. La derrota és dolorosa. Des de la humilitat, som un equip que treballa bé i intentarem arribar a Europa».

«El problema ha sigut que hem estat molt exposats. No hem estat capaços d’enfonsar-los des del principi», insistia. En aquest sentit, no creia que fos culpa dels problemes a l’eix de la defensa: «No necessitem un altre central. Ha estat una mala planificació del partit. No hem sigut bons. No som un equip que defesa a tot o res i ho hem estat».

«Al descans, els he dit que havíem de tenir equilibri. He buscat la intenció de buscar doble punta perquè estaven forçant molt a Savinho. Si entràvem al partit amb un gol, podíem estar en l’eliminatòria. L’expulsió ens ha anat bé per tenir més control. Hem tingut algunes situacions de força perill, però el Mallorca ha defensat bé la seva àrea. Són justos vencedors», va dir.

I va afegir: «Aguirre és un entrenador que té grans conceptes tàctics. Les situacions de Savinho en l’u contra u les ha defensat millor. Però crec que nosaltres no hem tingut control per la transició. Sabíem la dificultat que tenia venir a Son Moix». 

«Miro partit a partit i la dificultat existeix sempre. Hi havia un gran ambient de Copa. Buscarem fer el millor partit possible a Vigo», va concloure.