Una gran lona a Madrid per advertir que arriba el Girona

El patrocinador Marlex emula la pancarta de Laporta abans del partit pel lideratge

La megalona del Girona que ha penjat Marlex a Madrid.

La megalona del Girona que ha penjat Marlex a Madrid. / GIRONA FC

Tatiana Pérez

Tatiana Pérez

Aquest dissabte hi ha molt més que tres punts en joc. Al Santiago Bernabéu, s’hi juga el lideratge. És per això que el Girona escalfa motors per a una de les grans cites de la temporada, en la qual els blanc-i-vermells desitgen repetir la gesta de la temporada 2018/19 amb una victòria davant el Reial Madrid (1-2).

El patrocinador Marlex ha penjat avui una gran lona en ple centre de Madrid, que té il·lustrada una fotografia de l’equip fent pinya acompanyada d’una frase d’allò més significativa: «Quan el currículum no ho és tot». La megalona en qüestió està penjada en un edifici situat al carrer Colegiata número 18, molt a prop de Plaza Mayor.

La megalona de Marlex, empresa gironina d’investigació de talent, i el Girona ràpidament s'ha viralitzat a les xarxes socials. I és que emula clarament a la pancarta que va penjar el president del Barcelona, Joan Laporta, el desembre de 2020 amb motiu de la campanya a la presidència del club blaugrana. En el seu cas, hi deia «Ganes de tornar-vos a veure» i va significar una de les maniobres més potents en l’àmbit publicitari.

Ara, són els gironins qui pretenen advertir advertir la capital espanyola que un equip humil també pot lluitar pel títol de Lliga entre els «grans» com el Reial Madrid.

Només dos punts de distància separen als d’Ancelotti, líders amb 58, dels de Míchel, amb 56. Aquest dissabte, al Santiago Bernabéu, es disputarà un autèntic partidàs amb el lideratge de Primera Divisió en joc. Si els blanc-i-vermells aconsegueixen una victòria, podran començar a pensar en lluitar per aspirar al títol de Lliga. Mentrestant, una gran lona prepara el terreny. No fos cas que hi hagi una sorpresa.