Llagostera celebra una nova edició del Mercat de de Nadal i encén l’arbre

Entrega dels premis del concurs d’aparadors

La celebració d’aquest passat dissabte a Llagostera.  | MARC SUREDA

La celebració d’aquest passat dissabte a Llagostera. | MARC SUREDA / ddg. LLAGOSTERA

ddg.

Llagostera va donar la benvinguda a les festes de Nadal aquest dissabte passat amb la celebració de la vint-i-quatrena edició del Mercat de Nadal i l’encesa dels llums de l’arbre.

La programació d’activitats es va iniciar a les 10 del matí i va acabar al vespre amb l’espectacle de màgia Hocus Pocus, a càrrec del Mag Eduard Juanola que va recaptar 900 euros per destinar-los íntegrament a La Marató de TV3.

L’encesa del gran l’arbre de Nadal va anar acompanyada d’una cantada de nadales a càrrec dels alumnes de l’Escola de Música del Casino i del lliurament del premis del concurs d’aparadors. Els guanyadors va ser Piscines Sant Feliu, la Nova Barberia i la Fleca Garcia.

Aquest any han participat en el concurs un total de 10 establiments i com a novetat, les votacions van anat a càrrec dels veïns de Llagostera majors de 16 anys que van pogut votar en línia, des de la plataforma de participació ciutadana «Decidim». L’alcalde de Llagostera, Antoni Navarro, i el regidor de Promoció Econòmica, Eduard Díaz va ser els encarregats de lliurar els premis, aquest dissabte al vespre després de l’encesa dels llums de l’arbre de Nadal.